Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αντιδράσεις μετά την εισβολή του Ρουβίκωνα: "Πανούλη... έρχονται και τα minions!"

Η «επίσκεψη» των αντιεξουσιαστών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αντιμετωπίστηκε ως η «επιτομή της ξεφτίλας» από τον κόσμο - Ο Πάνος Καμμένος στο επίκεντρο των σχολίων: Έπρεπε να τον ενημερώσουν για να... ξεσκονίσει - Το χρονικό της εισβολής


Αντιδράσεις με «θανατηφόρες» ατάκες και τρολάρισμα άνευ προηγουμένου τόσο για το Κράτος, όσο και για τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, προκάλεσε η εισβολή μελών της οργάνωσης Ρουβίκωνας στον -υποτίθεται- καλύτερα φυλασσόμενο χώρο στην Ελλάδα, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


Ο χαρακτηρισμός «Πεντάγωνο», μάλλον χάνει την αξία του μετά το σημερινό περιστατικό, όταν περίπου 30 άτομα, δίχως κανένα (πολεμο)εφόδιο, εκτός από μερικά φέιγ βολάν και την αποφασιστικότητά τους, πέρασαν δίχως την παραμικρή αντίσταση από την κεντρική είσοδο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

Μία είσοδο, η οποία -υποτίθεται- ότι φυλάσσεται από πάνοπλους στρατιώτες και των τριών σωμάτων (Στρατός, Αεροπορία, Ναυτικό) και που στον ίδιο χώρο, φιλοξενούνται στρατόπεδα με εκατοντάδες στρατιώτες και αξιωματικούς επίσης και από τα τρία σώματα, συν το ΓΕΕΘΑ.

Αντιδράσεις υπήρξαν τόσο από τους απλούς πολίτες, όσο και από τα πολιτικά κόμματα. Οι απλοί πολίτες «ξεσπάθωσαν» πραγματικά στα social media, καθώς άλλος προειδοποιούσε τον Πάνο Καμμένο ότι... μετά τον Ρουβίκωνα έρχονται και τα... Minions, άλλος «μάλωνε» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας διότι δεν... πλήρωσε ταξί για να φύγουν τα... παιδιά μέσα στη βροχή και άλλος έγραφε ότι... τα παιδιά έπρεπε να είχαν ενημερώσει νωρίτερα τον Πάνο, για να... ξεσκονίσει!




Δείτε το βίντεο από την εισβολή των μελών του Ρουβίκωνα...



Δείτε μερικά από τα δεκάδες μηνύματα που ανέβασαν οι χρήστες των social media...
































Οι αντιδράσεις των πολιτικών κομμάτων
«Επιτομή του εξευτελισμού της κυβέρνησης» χαρακτηρίζει, με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο -υποτίθεται- καλύτερα φυλασσόμενο κτήριο στην Ελλάδα, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Η σημερινή νέα εισβολή του Ρουβίκωνα μέσα στο Πεντάγωνο είναι βέβαιο ότι θα διδάσκεται στο μέλλον ως η επιτομή του εξευτελισμού μιας Κυβέρνησης. Το να απευθύνουμε νέα έκκληση για τα αυτονόητα, δεν έχει πλέον κανένα νόημα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία αναρτήθηκε και στα social media.

«Η καλύτερα φυλασσόμενη στρατιωτική μονάδα στο κέντρο της Αθήνας, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, παραβιάστηκε από περίπου είκοσι άτομα, του Ρουβίκωνα» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα  «αφού εισέβαλαν στον αύλειο χώρο του Υπουργείου, πέταξαν φέιγ-βολάν και αποχώρησαν χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση».

«Πώς δικαιολογεί αυτό το γεγονός ο κ. ΥΕΘΑ;» ρωτά ο Τομέας Άμυνας του ΠΑΣΟΚ.
«Ευθύνονται πάλι τα στελέχη και οι στρατευμένοι  πολίτες οι οποίοι παλεύουν με τις επιπτώσεις των παραλήψεων της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην Δυτική Αττική και την Σύμη ή ο επικεφαλής του Υπουργείου που θρηνεί για την τραγωδία των Ελλήνων πολιτών από τον Καναδά;» επιμένουν να ρωτούν.

Και κλείνουν με ένα ακόμη ερώτημα: «Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να παρέχει ασυλία σ’ αυτές τις ομάδες»;

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας μπαίνει όποιος θέλει, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος και προσθέτει: «Από μεσάζοντες στα ενδότερα έως αντιεξουσιαστές. Ένα μεγάλο μπράβο στον πολιτικό του προϊστάμενο».

Το Ποτάμι επέλεξε την ειρωνική προσέγγιση, ώστε να αναδείξει το τραγικό - για την ασφάλεια στη χώρα μας- περιστατικό: «Μετά τη Βουλή και τις πρεσβείες, σήμερα μπούκαραν και στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Άντε και στο Μαξίμου για καφέ με τον κ. Τσίπρα», αναφέρει το Ποτάμι, σε σχόλιό του.


protothema.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια