Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πήρε master ο κ.Διοικητής

Μια παρουσία έκπληξη σε τελετή απονομής πτυχίων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο 


Ηράκλειο. Φορώντας τήβεννο, με έκδηλη χαρά και απρόσμενη αμηχανία, ανάμεσα στους αποφοίτους ο Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, Μανόλης Καρανδινός.

Ανάμεσα στους δεκάδες νέους και νέες που περίμεναν με συγκίνηση την απονομή των πτυχίων τους και την έναρξη της επαγγελματικής του πλέον σταδιοδρομίας, ο τηλεοπτικός και φωτογραφικός φακός εντόπισε και μια γνώριμη φυσιογνωμία.

 Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και στη διάρκεια της τελετής που ακολούθησε του απονεμήθηκε.


Ο κ. Καρανδινός ρωτήθηκε για την επιλογή του και μας απάντησε ότι για τον ίδιο ήταν και παραμένει στόχος η απόκτηση κάθε γνώσης και εμπειρίας που μπορεί να συμβάλει στη προσωπική του κατάρτιση, και την αναβάθμιση των εργασιακών του ικανοτήτων.


Παρά τις απαιτητικές επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, την καθημερινή μάχη με το έγκλημα ο Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία των κύκλο των σπουδών του και μάλιστα με άριστα απ' ότι πληροφορηθήκαμε.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανάρτησαν μέλη της οικογένειας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακολούθησαν στιγμές άκρως οικογενειακές με το διοικητή των Δίωξης Ναρκωτικών να δέχεται τα πιο θερμά και γλυκά συγχαρητήρια από τα παιδιά του.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη - neakriti.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια