Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Kατερίνα Τσιώνα: Προτεραιότητα ο Δικηγόρος

Η Κατερίνα Τσιώνα είναι υποψήφια για πρώτη φορά στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών που θα γίνουν στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2017, με υποψήφιο πρόεδρο τον Δημήτρη Αναστασόπουλο.


Ανακοίνωση Υποψηφιότητας για τις εκλογές του ΔΣΑ 26/11/2017

Τα τελευταία χρόνια οι Δικηγόροι βιώσαμε δύσκολες στιγμές με νομοθετικές εξελίξεις που μας βρήκαν παντελώς απροετοίμαστους, με μία κοινωνία που μας έθεσε απέναντί της και είχαμε μόνο άσφαιρο όπλο τις αποχές μας. Αποτέλεσμα: αντί να ηγούμαστε της προσπάθειας για ενίσχυση των ελεύθερων επαγγελματιών και ειδικά των επιστημόνων, ουραγοί των εξελίξεων αναμένουμε καθημερινά την χαριστική βολή.

Θεώρησα ότι είναι η κατάλληλη περίοδος να δηλώσω παρούσα και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Σύλλογό μας, με προτεραιότητα τον Δικηγόρο.

Τον Δικηγόρο, που καθημερινά υπηρετεί τη δικαιοσύνη, τους εντολείς του, την κοινωνία. Τον Δικηγόρο που θέλουμε να είμαστε.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφια για πρώτη φορά στις εκλογές του Δ.Σ.Α. στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2017, με υποψήφιο πρόεδρο τον αγαπημένο μου φίλο, συνάδερφο, επιστήμονα Δημήτρη Αναστασόπουλο, στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και πίστη ότι θα αναλάβει τα ηνία του Συλλόγου μας και θα ηγηθεί με επιτυχία με σκοπό να τον κάνει λειτουργικό και αξιόπιστο.

Ελπίζω να καταφέρω να εκφράσω μέσα από την παρουσία μου και από τις θέσεις μου, κάποιους από τους συναδέρφους μου, οι οποίοι καθημερινά όλοι μαζί ζούμε με το άγχος των ακροατηρίων, των προθεσμιών, των φορολογικών και των ασφαλιστικών μας υποχρεώσεων.

Δεν έχω λύσει τα δικά μου -τα δικά μας- προβλήματα για να υποσχεθώ άμεσες μαγικές λύσεις. Τα γνωρίζω όμως τα προβλήματα αυτά και κυρίως τα βιώνω καθημερινά και θέλω να βοηθήσω να βρεθούν λύσεις ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες.

Η μη εκπροσώπηση του Δικηγόρου από τον επαγγελματικό του Σύλλογο στις μεγάλες νομοθετικές μεταρρυθμίσεις, στις καθημερινές προκλήσεις, στην προστασία των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων δημιουργεί πρόβλημα όχι μόνο θεσμικό αλλά πραγματικό.

Ας ξεκινήσουμε από εκεί λοιπόν….

Στις 26 και 27 Νοεμβρίου ζητώ την στήριξή σας.

Κατερίνα Τσιώνα

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια