Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μυστικός φάκελος του FBI με εκστρατεία λάσπης κατά του Μ.Λ. Κινγκ

Στη φως ήρθε εκστρατεία λάσπης κατά του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ σε μυστική έκθεση του FBI, η οποία περιλαμβάνεται στα 676 έγγραφα που αποχαρακτηρίστηκαν και δόθηκαν την περασμένη
Παρασκευή στη δημοσιότητα για τη δολοφονία του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι. 
Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται γιατί περιλαμβάνονταν εκθέσεις σχετικά με τον ηγέτη του Αφροαμερικανικού Κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα των μαύρων, την Πορεία προς την Ουάσινγκτον ή τους «Μαύρους Πάνθηρες», παρά το γεγονός ότι δεν περιέχουν καμία αναφορά στη δολοφονία.
Η εκστρατεία συκοφάντησης προσπαθούσε να σπιλώσει ηθοποιούς, τραγουδιστές, καλλιτέχνες και όσους δεν ήταν αρεστοί. Η ανάλυση του FBI για τον βραβευμένο με Νόμπελ Ειρήνης αγωνιστή έχει ημερομηνία 12 Μαρτίου του 1968, δηλαδή περίπου τρεις εβδομάδες πριν τη δολοφονίας του.
Ο «φάκελος» με τα 13 έγγραφα, που αφορούσε τον Κινγκ, φέρει τον τίτλο «Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ, μια επικαιροποιημένη ανάλυση» και παρουσιάζει με εξαιρετικά αρνητική εικόνα γι αυτόν.
Εντύπωση προκαλεί ότι τα «ευρήματα» προέρχονται μόνο από αναφορές ιδιωτικών συνομιλιών ή «στοιχεία», που μετέφεραν τρίτα πρόσωπα, αλλά φυσικά δεν επαληθεύτηκαν ποτέ.
Το FBI ισχυρίζεται ότι ο Κινγκ είχε συνδέσεις με το Κομμουνιστικό Κόμμα, χαρακτηρίζει όχημα φοροαποφυγής τη Νότια Χριστιανική Ηγεσία, που ίδρυσε μαζί μαζί με άλλους ιερωμένους και μη και υποστηρίζει ότι οι διασκέψεις της οργάνωσης για τα δικαιώματα των μαύρων στην πραγματικότητα ήταν σεξουαλικά όργια».
Υποτίθεται δε πως ο Αμερικανός αγωνιστής είχε «σεξουαλικές παρεκκλίσεις», «ανώμαλες» σεξουαλικές προτιμήσεις και νόθα παιδιά. Σύμφωνα πάντα με τα έγγραφα, μεταξύ των άλλων κατηγοριών είναι ότι οι εξής:
  • Ο Κινγκ περιβάλλεται από συμβούλους με ισχυρούς δεσμούς με το Κομμουνιστικό Κόμμα των Ηνωμένων Πολιτειών.
  • Οι δηλώσεις του πάντα υπόκεινται στην έγκριση των φερόμενων κομμουνιστών. Ήταν μυστικός υποστηρικτής του κομμουνισμού «ένας μαρξιστής από καρδιάς».
  • Η οργάνωσή του, Νότια Χριστιανική Ηγεσία, φοροδιάφευγε για να συγκεντρώσει κεφάλαια για τις δραστηριότητές της.
  • Ο King έκανε «μεθυσμένος σε σεξουαλικά οργία» και εξανάγκαζε νέες γυναίκες να συμμετέχουν, ενώ είχε «ανώμαλες» σεξουαλικές προτιμήσεις.
  • Είχε ερωτικές σχέσεις με τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της τραγουδίστριας Τζοάν Μπαέζ.
Σε ένα τμήμα της έκθεσης με τίτλο «Προσωπική Συμπεριφορά του Κινγκ» υποστηρίζεται ότι «με κονδύλια που είχε λάβει από το Ίδρυμα Ford, ο Κινγκ πραγματοποίησε το πρώτο από τα δύο εργαστήρια στο Μαϊάμι τον Φεβρουάριο του 1968 για να εκπαιδεύσει τους νέγρους υπουργούς στην αστική ηγεσία».
«Αρκετές νέες και λευκές πόρνες εστάλησαν από την περιοχή του Μαϊάμι. Μία ολονυκτία με σεξουαλικά όργια πραγματοποιήθηκε με αυτές τις πόρνες και με μερικούς από τους αντιπροσώπους που συμμετείχαν στη συνάντηση», συνεχίζει. 
Σε άλλο σημείο για την ίδια περίοδο αναφέρεται ότι «μάθαμε από ένα πολύ υπεύθυνο άτομο του Λος Άντζελες, που ήταν σε θέση να το μάθει, ότι ο Κινγκ είχε μια παράνομη ερωτική σχέση με τη σύζυγο ενός εξέχοντος οδοντίατρου στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας από το 1962. Πιστεύει Ο Κινγκ απέκτησε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε από αυτή τη γυναίκα, καθώς ο σύζυγός της φέρεται να είναι στείρος».
efsyn.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια