Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η αστυνομία ανέμενε το χτύπημα στα ΜΑΤ - Διαβάστε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του bloko.gr - Αρκούν οι συστάσεις;

Η αστυνομία ανέμενε το χτύπημα στα ΜΑΤ. Όπως κι αυτό με βόμβες μολότοφ κατά του ΑΤ της Πεύκης. Το θέμα είναι πως το προλαμβάνεις, θα ήταν το αυτονόητο ερώτημα, αφού το
περιμένεις. Κι αφού το αναμένεις τι μέτρα πρόληψης λανβάνεις. Ή μήπως το red alert, εκδίδεται και ηχεί μόνο και μόνο ώστε κάποιοι να διεκδικούν εκ του ασφαλούς αργότερα ρολο Κασσάνδρας;

Ο συναγερμός προκαλείται δηλαδή με βάση το πληροφοριακό περιβάλλον, ή από τις αναλύσεις των όποιων think tanks, που στο κάτω κάτω της γραφής διαβλέπουν κι εκτιμούν το αυτονόητο για τον οποιονδήποτε μέσης και κάτω αντίληψης των όποιων δεδομένων δρομολογεί η επικαιρότητα.

Τα ΜΑΤ στην Χαριλάου Τρικούπη, όπως το έχουμε γράψει κατ' επαναληψη είναι ο πιο εύκολος και ο πιο ευάλωτος στόχος μέσα σ' ένα στενού οπτικού πεδίου, πεδίο βολής και συνεπώς με αυξημένες τις πιθανότητες υπέρ του όποιου παρανοϊκού.

Συνεπώς το θέμα δεν είναι τι προλέγεις και τι ροβλέπεις, αλλά το πως θωρακίζεις για να μην θρηνήσεις μέλος της οικογένειας σου. Και αν και αυτή τη φορά υπήρχε ο από μηχανής Θεός - φύλακας άγγελος για τα ΜΑΤ, την άλλη, ή την μεθεπόμενη φορά δεν θα υπάρχει.


Διαβάστε το επίμαχο ρεπορτάζ που αναρτήθηκε στο bloko.gr στις 17 Οκτωβρίου με τίτλο: "Ποιες εντολές δόθηκαν και πού αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την Ηριάννα"



Με αγωνία παρακολουθούσαν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ τις εξελίξεις στη δικαστική αίθουσα αναφορικά με το αίτημα αποφυλάκισης της Ηριάννας και του Περικλή. Αμέσως μετά την
αρνητική απόφαση οι δυνάμεις, που ήδη είχαν αναπτυχθεί ήταν έτοιμες για έκτροπα, που όμως δεν έγιναν.
Ήδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr, έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες προς τους αστυνομικούς των διμοιριών, αλλά και των ΑΤ να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα μέτρα αυτοπροστασίας, καθώς θεωρούν ότι θα αποτελέσουν πιθανούς στόχους αντεκδίκησης από αντιεξουσιαστές-αλληλέγγυους, ενώ ταυτόχρονα ήδη έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται τα μέτρα τάξης, που θα ληφθούν, τόσο για τους εορτασμούς της εξέγερσης του Πολυτεχνείου όσο και για τις εκδηλώσεις μνήμης του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια