Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θαύμα, Θαύμα! "Οργή Λαού φωνή Θεού" - Η δύναμη του bloko.gr είναι η φωνή των αναγνωστών του


Ανέκρουσαν πρύμναν τελικά και το ΓΕΣ και η διεύθυνση του 401 ΣΝ, που αναγκάστηκαν υπό το βάρος της κατακραυγής και των ενοχικά πιεστικών από σήμερα το πρωί
διαδοχικών παρεμβάσεων της ηγεσίας της Κατεχάκη προς τους δύο ανωτέρω και προς τον επίσης ένοχο σιωπής και ανοχής υπουργό άμυνας.

Από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης από το bloko.gr ότι 4 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στερήθηκαν την αυτονόητα αυτοδίκαιη νοσηλεία τους στο στρατιωτικό νοσοκομείο που συντηρείται κατά ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ και ΑΙΤΙΑ από τις κρατήσεις των άλλων ένστολων και όχι των φυσικών κατά το ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ μετόχων του, οι αντιδράσεις και οι φωνές διαμαρτυρίες υπήρξαν σφοδρές και ομοιογενείς, για το μοναδικό λόγο ότι υπήρξαν φωνές προάσπισης ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ και ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Για μια ακόμη φορά όμως φάνηκε η δύναμη των αστυνομικών που δια μέσω του bloko.gr, μπόρεσαν και ανέτρεψαν κατεστημένες νοοτροπίες και νοοτροπίες που στοχο είχαν να διερμηνεύσουν και να χαλκεύσουν το αυτονόητο.

Και για το συγκεκριμένο λόγο, έχοντας πλήρη αυτογνωσία και συναίσθηση του σιωπηρού παρασκιηνίου, σεμνυνόμαστε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους αναγνώστες μας.

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ, ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια