Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΕΑΣΥΔΑ με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ

Αναδημοσιεύουμε από τη σελίδα τής Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής: Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 09/11/2017 συνάντηση στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς με τον πρόεδρο
της κ. Θεοχαρόπουλο Θανάση και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος κ. Δαρσινό Τάσο και του προέδρου της Ένωσης μας Σταματάκη Γιώργου, του Γενικού Γραμματέα Ναστούλη Χρήστου και του αντιπροσώπου μας Κρικέτου Σπήλιου. 
Ενημερώσαμε διεξοδικά τον κ. Θεοχαρόπουλο για τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών της Δυτικής Αττικής καθώς και για τα προβλήματα που αφορούν τους εργαζόμενους αστυνομικούς και τέλος για όλες τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τις Ένωσης μας.

    Ειδικότερα δόθηκε έμφαση και έγινε πλήρης ενημέρωση στον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. για το θέμα της επικείμενης μετεγκατάστασης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής στην περιοχή του Ζεφυρίου και τα προβλήματα που θα ανακύψουν από την πρόθεση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να μεταφέρει εκεί τις Υπηρεσίες, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης «μας ενδιαφέρει πρωτίστως η ασφάλεια πολιτών και αστυνομικών πράγμα που έχει να κάνει μόνο  με την δυνατότητα των συναδέλφων που υπηρετούν στις ανωτέρω υπηρεσίες να μπορούν απρόσκοπτα να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους και μία ενδεχόμενη μετεγκατάσταση των συγκεκριμένων υπηρεσιών στην περιοχή του Ζεφυρίου, λόγω των ιδιαιτεροτήτων της ανωτέρω περιοχής, θα έχει σαν αποτέλεσμα την επιχειρησιακή τους ακύρωση με ότι αυτό συνεπάγεται», το πρόβλημα της έλλειψης  αστυνομικής δύναμής στην περιοχή μας και ιδιαίτερα την τρομακτική έλλειψη σε προσωπικό των τμημάτων ασφαλείας, της καθημερινής αφαίμαξης δύναμης προς την ενίσχυση άλλων διευθύνσεων καθώς και άλλα ζητήματα.

    Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αντελήφθη πλήρως τι ακριβώς συμβαίνει και συμμερίστηκε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μας όχι μόνο για τις υπό μετεγκατάσταση υπηρεσίες, και  όπως μας δήλωσε θα σταθεί αρωγός σε κάθε δίκαιο αίτημα είτε αφορά τους αστυνομικούς είτε αφορά την ασφάλεια των πολιτών καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ασφάλεια των πολιτών δεν έχει χρώμα.
    Η Ένωση μας δηλώνει ξεκάθαρα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία έκπτωση σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια καθώς κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εθελοτυφλεί και ούτε να βάζει πάνω από την ανθρώπινη ζωή οποιοδήποτε υλικό αγαθό, και θα συνεχίσει την καθημερινή της προσπάθεια προς τον στόχο αυτό.

easyda.gr
               


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια