Εντάξτε αυτά τα βότανα στη διατροφή σας και μειώστε την όρεξή σας!


Πολλές φορές καταφεύγουμε σε κάποια δίαιτα για να χάσουμε κιλά και δεν είναι λίγες οι φορές που δυσκολευόμαστε γιατί νιώθουμε ότι πεινάμε.

Στην προσπάθειά σας αυτή καλό είναι να εντάξετε στη διατροφή σας τα παρακάτω βότανα που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε την όρεξή σας και να χάσετε κιλά!
  1. Λουίζα: Αποτελεί τη «βασίλισσα» του αδυνατίσματος, με μεγάλη διουρητική δράση που βοηθά στη μείωση της κατακράτησης και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
  2. Ιβίσκος: Είναι ο «ρυθμιστής» του μεταβολισμού, ενισχύει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και του εντέρου, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και μειώνει την αρτηριακή πίεση.
  3. Αψιθιά: Χρησιμοποιήστε την για να μειώσετε τις λιγούρες για γλυκά. Η αψιθιά βοηθά στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, μειώνει τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα και κόβει «μαχαίρι» τις γλυκές λιγούρες.
  4. Γκουαρανά: Ιδανικό για να μειώσετε την όρεξή σας. Το γκουαρανά έχει την ιδιότητα να μειώνει την όρεξη και την πείνα, δίνει ενέργεια στον οργανισμό και ενισχύει την καύση λίπους και θερμίδων.
  5. Ταραξάκος ή πικραλίδα: Αυξάνει το αίσθημα κορεσμού, μεταβολίζει καλύτερα τα λίπη και τα σάκχαρα και επιβραδύνει την πέψη.


Πηγή: youweekly.gr
_