Διακήρυξη συνδυασμού "Ολοι μαζί" για τις εκλογές στην 'Ενωση Ηρακλείου

Σε εκλογές για νέο Δ.Σ έχει οδηγηθεί η Ενωση Αστυνομικών Ηρακλείου. Ο συνδυασμός "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" ανακοίνωσε τους υποψηφίους του και την διακήρυξή του:Εμείς οι αστυνομικοί που υπηρετούμε σε υπηρεσίες του Νομού Ηρακλείου προχωράμε ΄΄ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ΄΄, προκειμένου οι συνάδελφοι να εκπροσωπηθούν από ένα υγιές συνδικαλιστικό κίνημα. Διακηρύσσουμε την ενότητα αφήνοντας πίσω το παρελθόν και προσβλέποντας σε ένα καινούργιο μέλλον, για την καλύτερη εκπροσώπηση των συναδέλφων μας.

Αφήνουμε πίσω έριδες και αντιπαλότητες και επιζητούμε ένα ενιαίο μέτωπο, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των συναδέλφων μας καθώς και των αστυνομικών υπηρεσιών που εδρεύουν στο Νομό Ηρακλείου. Από την πρώτη στιγμή προσκαλέσαμε όλους τους συναδέλφους να ενταχθούν σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, χωρίς διαχωρισμούς και παρατάξεις με μόνο μέλημά μας την εκπροσώπηση των αστυνομικών.

Αναγνωρίζουμε ότι η αντιπαλότητα κούρασε όλους τους συναδέλφους μας και δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα, από την άλλη όμως διαπιστώσαμε ότι εδώ και πολύ καιρό ο συνάδελφος σταμάτησε να εκπροσωπείται και αφέθηκε στην τύχη του.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους συναδέλφους που θέλουν ένα υγιή συνδικαλιστικό κίνημα, ένα κίνημα που δεν θα χειραγωγείται από κανένα.Απευθυνόμαστε σε όλους εκείνους τους συναδέλφους που αναζητούν επιτέλους ένα σωματείο το οποίο θα υπερασπίζεται τα δικαιώματά του αντί να τους εκθέτει στους υπηρεσιακούς παράγοντες.

 Όλοι μαζί λοιπόν για το καλό των συναδέλφων μας.
 Όλοι μαζί για ένα υγιές συνδικαλιστικό κίνημα.
 Όλοι μαζί για να αρχίσει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου να εργάζεται για το καλό όλων μας. 


         ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ  ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ:

1) ΑΘΟΥΣΑΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
2) ΓΕΡΔΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
3) ΓΙΑΜΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
4) ΓΚΑΓΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
5) ΓΚΙΟΥΛΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
6) ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
7) ΔΡΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
8) ΖΑΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
9) ΚΕΝΔΡΙΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
10) ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
11) ΛΕΝΤΖΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
12) ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
13) ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
14) ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
15) ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
16) ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
17) ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
18) ΣΑΧΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
19) ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
20) ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
21) ΤΖΩΡΤΖΑΚΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
22) ΤΟΨΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
23) ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
24) ΧΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ


_