Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα ερωτήματα ενός αστυνομικού για τις συμπληρωματικές μεταθέσεις των Ειδικών Φρουρών


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού- αναγνώστη του bloko.gr αναφορικά με τις συμπληρωματικές μεταθέσεις των Ειδικών Φρουρών: Καλησπερα στο bloko. Σας ενας αναγνωστης - αστυνομικος θα
ηθελα να γραψω σχετικα με αυτες τις πολυαναμενομενες συμπληρωματικες μεταθεσεις ειδικων φρουρων,και θα ηθελα παρακαλω να μας ενημερωστε σχετικα. 
Πως γινεται να συμπεριληφθουν συναδελφοι πλεον αστυφυλακες στις εκτακτες μεταθεσεις ειδικων φρουρων επειδη απλα και μονο ειχανε κανει αιτηση  απο τη στιγμη που με φεκ και με ρητα προεδρικα διαταγματα  ΠΧ ΑΡΘ 13 ΠΑΡ 1 Ν. 3686/2008 γινανε αστυφυλακες και με αναδρομικη ισχυ??? Φαινονται στην υπηρεσια αστυφυλακες, κανουν αιτησεις για νησια για να αποσπαστουν για το προσφυγικο ως αστυφυλακες, εχουν μητρωο αστυφυλακα. 
Πως γινεται να μετατεθουν με οργανικη αστυφυλακα  οταν για τις πχ. Για 5 η 6 αντιστοιχες Αστυνομικες Διευθυνσεις ΕΒΓΑΛΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΓΙΑ  ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ. 
Μα καλα πως ειναι δυνατον να ανεχομαστε στο οτι υπαρχουν ψηφισμενα προεδρικα διαταγματα που πρεπει να τηρουνται και να περιμενουν γνωμοδοτησεις απο νομικα συμβουλια για να διαταχθουν οι μεταθεσεις. 
Μα παμε καλα??? Αμα ειναι σε καθε αιτημα μας ΜΗ ΕΦΙΚΤΟ να ζηταμε γνωμοδοτησεις και μετα να πληρωνουμε δικηγορους για προσφυγες και να τρεχουμε στα διοικητικα δικαστηρια. 
Σας ευχαριστω πολυ και θα ηθελα να το αναρτησετε
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια