Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον Επιτελάρχη αντιπροσωπεία της Ένωσης Δυτικής Αττικής - Τί του ζήτησαν

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση τών αστυνομικών Δυτικής Αττικής, ύστερα από τη συνάντηση, που είχε αντιπροσωπεία της Ένωσης με τον κ.Επιτελάρχη: Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας με τον προϊστάμενο του Επιτελείου Αντιστράτηγο κ. Καραμαλάκη Μιχάλη. Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί ο κύριος Επιτελάρχης για το μείζων θέμα της μετεγκατάστασης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειάς Δυτικής Αττικής και του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών από το Αιγάλεω στο Ζεφύρι.   

    Ειδικότερα εξηγήσαμε ότι η μεταφορά των εν λόγω υπηρεσιών εξυπηρετεί πρωτίστως πολιτικούς και κομματικούς σχεδιασμούς και σε καμία περίπτωση δεν έχει ως προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών και των αστυνομικών, γιατί πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι τις υπηρεσίες ασφαλείας θα τις δώσουμε βορά και σε κοινή θέα σε κάθε λογής κακοποιό, ακυρώνοντας στην πράξη την αποστολή τους. 
    Φυσικά με προτάσεις μας τις οποίες και καταθέσαμε, η Ένωση μας είναι υπερ της ενίσχυσης των υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή του Ζεφυρίου προκειμένου να εμπεδωθεί το κλίμα ασφάλειας για όλους.
    Ο κύριος Επιτελάρχης δεσμεύτηκε ότι θα ενημερώσει αρμοδίως για τις ενστάσεις μας και τους προβληματισμούς μας και επιδίωξη είναι να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση σε ανώτατο επίπεδο.  
    Η Ένωση μας θα έχει πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια και της κοινωνίας και του αστυνομικού και φυσικά μας αφήνουν παγερά αδιάφορους οι επιδιώξεις και τα θέλω πολιτικών που το μόνο ενδιαφέρον που έχουν είναι το προσωπικό τους όφελος.        

                                                            Για το Δ.Σ.





                 - Ο -                                                                                         - Ο -

             Πρόεδρος                                                                           Γεν. Γραμματέας


 ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος                                    ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Χρήστος

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια