Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φωτορεπορτάζ από τη διαμαρτυρία των Ενώσεων των Αστυνομικών στα ΜΑΤ και το ΥΠΠΡΟΠΟ

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή διαμαρτυρία των Ενώσεων των Αστυνομικών Αθηνών, Πειραιά, Βορειοανατολικής και Δυτικής Αττικής. Οι αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν αρχικά στην έδρα των
ΜΑΤ, στου Γουδή, και από εκεί έκαναν πορεία μέχρι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

 Διαβάστε την κοινή ανακοίνωσή τους: Βροντερό παρών έδωσαν την 09/11/2017 στο Γουδί οι συνάδελφοι, στο κάλεσμα των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών – Βορειοανατολικής – Δυτικής – Πειραιά, με κεντρικό σύνθημα «Ο Αστυνομικός στο απόσπασμα».

Μια συγκέντρωση που διοργανώθηκε με σκοπό να αναδείξει την αδιαφορία της Πολιτείας όσον αφορά την ασφάλεια των αστυνομικών. Στη συνέχεια η πορεία κατευθύνθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατίας και εν συνεχεία αντιπροσωπεία των ανωτέρω Ενώσεων μαζί με συναδέλφους που υπηρετούν στην Υ.Α.Τ. και δέχθηκαν την δολοφονική επίθεση, συναντήθηκαν με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. στον οποίο παραδόθηκε Ψήφισμα Διαμαρτυρίας και εκφράστηκε η αγωνία των συναδέλφων. Τέθηκαν τα εξής θέματα: Απόσυρση της διμοιρίας από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ , και επανεξέταση όλων των σταθερών στόχων για όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες που φρουρούν σημεία.

Αναμένεται συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και λεπτομερής ανακοίνωση των Ενώσεων Αθηνών , Βορειοανατολικής, Δυτικής, Πειραιά, ώστε να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι.

Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω.








_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια