Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Την απαγόρευση χορήγησης άδειας σε τρομοκράτες ζητά η ΝΔ

Τροπολογία με την οποία ζητά την ίδρυση φυλακών υψίστης ασφαλείας τύπου Γ΄, την απαγόρευση χορήγησης αδειών σε τρομοκράτες, αλλά και κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου, κατέθεσε
στη Βουλή η ΝΔ. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει σχέδιο με το οποίο καθιστά ελαστικότερη την χορήγηση ολιγοήμερων αδειών στους κρατουμένους με συνέπεια – αναφέρει - ακόμη και οι τρομοκράτες να βγαίνουν κάθε τόσο από τις φυλακές και να καταστρώνουν ελεύθερα τα επόμενα σχέδιά τους.

«Η Κυβέρνηση αντί να αναγνωρίσει το λάθος της να αποσυμφορήσει τα σωφρονιστικά καταστήματα με χιλιάδες αποφυλακίσεις ακόμη και εγκληματιών για κακουργήματα, σήμερα αποκαλύπτεται ότι προωθεί κάτι εξίσου επικίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια. 

Καθιστά ελαστικότερη την χορήγηση ολιγοήμερων αδειών στους κρατουμένους, με συνέπεια ακόμη και οι τρομοκράτες να βγαίνουν κάθε τόσο από τις φυλακές και να καταστρώνουν ελεύθερα τα επόμενα σχέδιά τους», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Καλεί μάλιστα την κυβέρνηση να «συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η γενικευμένη ανομία στην χώρα, συνδέεται ευθέως με τις άφρονες επιλογές της».

Αν δεν κατανοεί η Κυβέρνηση το αυτονόητο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας, καταλήγουν από την Πειραιώς, «ας ρωτήσει τον ίδιο τον πρώην Υπουργό της, που αναγνώρισε δημοσίως πόσο καταστροφικός απεδείχθη ο νόμος του».


tanea.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια