Το παιδικό πείραγμα οδήγησε στο νοσοκομείο

Το άγριο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο φίλους 13 ετών σε χωριό του νομού Ηρακλείου είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του ενός από τους δύο ανήλικους. Οι δύο συμμαθητές και
φίλοι με το τέλος του σχολείου την περασμένη Τρίτη άρχισαν τα “πειράγματα” φεύγοντας για τα σπίτια τους. Το ένα όμως εκ των δύο  παιδιών φέρεται να πίεσε με δύναμη τα γεννητικά όργανα του άλλου.
Ο ανήλικος που δέχθηκε αυτού του είδους την πίεση επέστρεψε σπίτι του έχοντας πόνους στους όρχεις, δεν είπε όμως τίποτα στους γονείς του.
Οι πόνοι που ένιωθε μεγάλωναν μέρα με τη μέρα και το αποτέλεσμα της πίεσης που δέχθηκε το παιδί άρχισε να γίνεται εμφανές στο σώμα του.
Μόλις χθες και αφού ο 13χρονος ένιωσε ότι δεν αντέχει άλλο τους πόνους το είπε στον πατέρα του. Εκείνος στην προσπάθειά του να δει τι έχει ο γιος του διαπίστωσε ότι ο ένας όρχις είχε πρηστεί υπερβολικά και αμέσως μετάφερε το παιδί στο νοσοκομείο.
Ο 13χρονος εισήχθη στο χειρουργείο όπου του αφαιρέθηκε ο ένας από τους δύο όρχεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία το παιδί φέρεται να είπε ότι δεν θέλησε να αναφέρει το περιστατικό στους γονείς του για να μην “καρφώσει” τον φίλο του.
Οι γονείς του 13χρονου υπέβαλαν μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.


_