Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περί συνδικαλιστικού "αγώνα" για τις προκαταβολές των αποσπασμένων σε νησιά και Έβρο - του Παναγιώτη Χαρέλα

Δημοσιεύουμε κείμενου τού Παναγιώτη Χαρέλα, προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ, όπως το ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: Περί συνδικαλιστικού "αγώνα" για τις προκαταβολές των
αποσπασμένων συναδέλφων σε νησιά και Έβρο :
Είναι λυπηρό η συνδικαλιστική δράση στο κομμάτι αυτό να περιορίζεται στο να ευλογούν κάποιοι συνδικαλιστές τα γένια τους για τις προσπάθειες που έχουν κάνει ( !!! ), μετά τις παρεμβάσεις τους ( !!! ) και μετά τις "επίπονες" προσπάθειές τους, να χορηγηθούν στους συναδέλφους μας που βρίσκονται ήδη αποσπασμένοι, τα ...αυτονόητα. Τις προκαταβολές δηλαδή, για να τα καταφέρουν οικονομικά εκεί που υπηρετούν ( ξενοδοχεία, μεακινήσεις, εισιτήρια, φαγητό, κλπ).
Ντρέπομαι ειλικρινά, όταν αυτοί οι συνάδελφοι ζητούν τα αυτονόητα, το ελάχιστο και το καθορισμένο ποσό για να ξεκινήσουν να φύγουν για τα νησιά ...και εμείς όταν δοθεί κάποια προκαταβολή στη διάρκεια του μήνα, να σπεύδουμε να ανακοινώνουμε "...μετά από επίμονες προσπάθειες και μετά από παρεμβάσεις μας στη ηγεσία ... κλπ κλπ", λες και κάτι κάναμε. Αντί να ντρεπόμαστε, προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε γεγονότα για να δείξουμε ότι εμείς σας τα λύσαμε. Ποιά ; Τα αυτονόητα ;
Και μάλιστα, αναπαράγουμε και ηλεκτρονικά και την τοποθέτηση αυτή, με τους συναδέλφους μας συνδικαλιστές. Αυτή είναι η δουλειά μας !!! Η αναπαραγωγή ειδήσεων και τα ευχολόγια για τον συνδικαλισμό μας !!!
Αυτή είναι η προδιαγεγραμμένη πορεία του συνδικαλιστικού κινήματος, που δυστυχώς δεν είναι μόνο σε αυτό το κομμάτι. Αναπαράγουμε, αναπαράγουμε, αναπαράγουμε δημοσιεύματα.
Συνδικαλισμό ουσιαστικό πότε θα παράγουμε ;
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια