Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αύξηση της αστυνόμευσης για την ελαχιστοποίηση της εγκληματικότητας

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο


 κ. Κωνσταντίνο Λαγουδάκη είχε ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου κ. Γιάννης Ταταράκης στο γραφείο του. 

Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή τον κ. Λαγουδάκη ενόψει και της μακροχρόνιας φιλικής σχέσης που ενώνει τους δύο συντοπίτες.
Τον Υποστράτηγο συνόδευαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου κ. Αντώνης Ρουτζάκης και ο Υπασπιστής της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Ρεθύμνου Υπαστυνόμος Α΄ κ. Νίκος Παναγιώτακης, ενώ από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής παρόντες ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Λευτέρης Σηφάκης, Βαγγέλης Καπετανάκης, Βασίλης Θεοδωράκης και Γιώργος Λιοδάκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας και λειτουργίας του Αστυνομικού τμήματος Σπηλίου στο πλαίσιο των αυξημένων αναγκών  αστυνόμευσης που παρουσιάζει η περιοχή. Στην συνάντηση έγινε εποικοδομητικός διάλογος, ανταλλάχθηκαν απόψεις  και  αναδείχθηκαν τα αδύνατα σημεία.  Ο Δήμαρχος τόνισε για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Ο κ. Λαγουδάκης διαβεβαίωσε ότι τα μέτρα ασφάλειας έχουν αυξηθεί και η παρουσία της αστυνομίας θα είναι πιο συχνή, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η εγκληματικότητα στην περιοχή.
Τέλος, και οι δύο πλευρές δήλωσαν την αμοιβαία διάθεση για συνεργασία και στήριξη σε θέματα ασφάλειας, που αφορούν τον τόπο μας.
madeincreta.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια