Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οριστικό: Μεταφέρθηκε σκεπασμένο το πτώμα του φοιτητή στο σημείο που βρέθηκε - Ο ιατροδικαστής θ' αποφανθεί αν δολοφονήθηκε με σφαίρα ή αιχμηρό αντικείμενο


Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη νέα αυτοψια των αστυνομικών των τοπικών υπηρεσιών στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 21 ετών φοιτητής Νίκος Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο. Από στιγμή σε
στιγμή αναμένεται η άφιξη από την Ρόδο του ιατροδικαστή που θα διενεργήσει τη νεκροψία και στη συνέχεια τη νεκροτομή, ενώ λίγο αργότερα επίκειται στο νησί η άφιξη από την Αθήνα ειδικών κλιμακίων από το ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής και των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την αυτοψία, η σορός μεταφέρθηκε και αφέθηκε στο σημείο που βρέθηκε, πιθανότητα τυλιγμένο μέσα σε κουβέρτα ή μέσα σε κάποιο άλλο σκέπασμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr και οι αστυνομικοί που όλες τις προηγουμένες ημέρες συμμετείχαν στις έρευνες έχουν καταθέσει πως το συγκεκριμένο σημείο το εξερεύνησαν, ενώ επίσης σημαντική είναι η κατάθεση του ιδιοκτήτη ενός πολύ κοντινού ποιμνιοστασίου, ο οποίος διαβεβαίωσε πως πέρασε τις προηγούμενες ημέρες από το σημείο και μάλιστα κατ' επανάληψη και πως αν βρισκόταν εκεί από την πρώτη στιγμή δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον είχε δει. Επίσης, ο πιλότος του ελικοπτέρου που έκανε αλλεπάλληλες πτήσεις πάνω από τον ορεινό όγκο, υποστηρίζει ότι στο συγκεκριμένμο σημείο και γάτα να ήταν, δεν υπήρχε περίπτωση να μην την είχε δει.

Επιπρόσθετα, η εικόνα που παρουσιάζει η σορός του άτυχου νεαρού, δείχνει ότι η μεταφορά έγινε μέσα σε προστατευτικό περικάλυμμα και το πιθανότερο όπως έχουμε σημειώσει, μέσα σε κουβέρτα, και όπως πιθανολογείται αφέθηκε εκεί χθες το μεσημέρι.

Σε ότι αφορά στο τραύμα που έχει στο κεφάλι και με δεδομένη την σχετικά προχωρημένη αποσύνθεση, οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών περιστρέφονται γύρω από τις πιθανότητες του πυροβολισμού σχεδόν εξ' επαφής ή της πλήξης με αιχμηρό αντικείμενο όπως για παράδειγμα με ένα κατσαβίδι.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια