Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναδημοσίευση: Η ΠΟΜΕΝΣ οδηγός και στον συνδικαλισμό των Ευρωπαίων Στρατιωτικών

Μετά από 116ο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Euromil η ΠΟΜΕΝΣ και η Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων έχουν την τιμή να μνημονεύονται σε άρθρο του προέδρου της Ιταλικής
Ομοσπονδίας Στρατιωτικών κ. Rullo Salvatore στην ιστοσελίδα της AS.SO.DI.PRO. – Associazione Solidarietà Diritto e Progresso.
Ο Ιταλός πρόεδρος παρουσιάζει την Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ στους Ιταλούς συναδέλφους ως άξιο σύμμαχο στην προάσπιση των δικαιωμάτων των στρατιωτικών σε ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς και την ελληνική νομοθεσία με τον νόμο 4407/2017 Άρθρο 50. Το παρακάτω ιταλικό άρθρο ο κ. Rullo Salvatore αναφέρει.
«Η Ελλάδα επίσης παρέχει συνδικαλιστικά δικαιώματα στους στρατιωτικούς. Η Ιταλία παραμένει στάσιμη όσον αφορά τα δικαιώματα και την προστασία των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, την εργασία και την υγεία στο στρατό. Η Ιταλία αποτυγχάνει να περάσει ένα νόμο που να βελτιώνει τα δικαιώματα των στρατιωτικών, τουλάχιστον για την προστασία της υγείας και της εργασίας. Στην Ελλάδα με τη νέα νομοθεσία οι στρατιωτικοί φίλοι μας έχουν κάνει ένα βήμα μπροστά στα δικαιώματα των στρατιωτικών.
O φίλος μας Γεώργιος Ζγαρδανάς, Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ μας έστειλε τον Ελληνικό νόμο 4407/2016 Άρθρο 50.
………Παρατίθεται η Ιταλική μετάφραση  του νόμου 4407/2016 Άρθρο 50.
Στη συνέχεια ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ χαιρετίζει την Ιταλική ομοσπονδία και σχολιάζει: Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ είχε την τιμή να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ιταλικής ένωσης AS.SO.DI.PRO Rullo Salvatore και να συζητήσουν διάφορα θέματα. Ελπίζουμε να εδραιώσουμε στενές σχέσεις και μακροχρόνια συνεργασία με τους Ιταλούς συναδέλφους μας στο μέλλον και να αλληλοϋποστηρίξουμε την κοινή μας προσπάθεια. Θα είναι μεγάλη τιμή για την Ομοσπονδία μας να συνεργαστούμε με την AS.SO.DI.PRO ώστε να ανταλλάζουμε απόψεις και προτάσεις για όλα τα θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς συναδέρφους»
http://pomens.com
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια