Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποια στοιχεία έχουν και τι ψάχνουν οι αστυνομικοί για τη δολοφονια του φοιτητή - Με τσουβάλι μετέφεραν τη σορό


Σε λίγη ώρα μεταφέρεται στη Ρόδο η σορός του άτυχου φοιτητή ώστε να διενεργηθεί από τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας η νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα
ακριβή αίτια θανάτου.

Ο ίδιος ιατροδικαστής πάντως, φέρεται να έχει αποφανθεί μετά τη νεκροψία, πως το πτώμα του τραγικού νεαρού, έχει πολλά μεταθανάτια τραύματα που προκλήθηκαν από το σύρσιμο του σε τραχύ έδαφος.

Την εκτίμηση του ιατροδικαστή και των αστυνομικών ότι η σορός μεταφέρθηκε από τον χώρο της άγριας δολοφονίας στο σημείο που βρέθηκε, επιβεβαιώνεται, εκτός από την κατάθεση του ιδιοκτήτη κοντινού ποιμνιοστασίου και όλων όσοι (αστυνομικοί και πολίτες) συμμετείχαν σε συνεργεία έρευνας και από 15χρονο μαθητή, που υπήρξε ο άνθρωπος που βρήκε τη σορό.

Σύμφωνα με την κατάθεση του, στο συγκεκριμένο σημείο είχε πάει και τη προηγούμενη ημέρα, επειδή η περιοχή έχει γαϊδουράγκαθα και από τα άνθη τους που εμφανίζονται αυτή την εποχή, φτιάχνει κόλλα για ξόβεργες. Και την προηγούμενη ημέρα δεν υπήρχε τίποτα όπως διαβεβαιώνει με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο.

Στο θρίλερ με τα παπούτσια τώρα που εντοπίστηκαν σε εκ διαμέτρου αντίθετο σημείο και η μητέρα του φοιτητή είχε διαβεβαιώσει ότι ανήκαν στο παιδί της. Τα παπούτσια αυτά μοιάζουν αρκετά με εκείνα που φορούσε ο φοιτητής και οι κάλτσες έχουν επίσης σκούρο χρώμα όπως αυτές που φορούσε όταν εξαφανίστηκε. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί διέθεταν κατάθεση αγρότη που μάζευε ελιές, ότι τα συγκεκριμένα ευρήματα βρισκόταν στο σημείο πάνω από 10 ημέρες, αλλά αρχικά οι ισχυρισμοί του θεωρήθηκαν ανυπόστατοι μπροστά στη διαβεβαίωση της μητέρας.

Το ένα παπούτσι όμως που δεν βρέθηκε και το φούτερ που φορούσε ο φοιτητής, βρίσκονται στο κεντρικό στόχαστρο της αστυνομικής έρευνας, καθώς πιθανολογείται ότι όταν και αν βρεθούν, θα τους υποδείξουν το σημείο ή την περιοχή της δολοφονίας, από την οποία φυσικά αναμένεται να εξαχθούν σημαντικά στοιχεία για την ταυτότητα και το κίνητρο του δράστη.

Το ανατριχιαστικό τέλος, είναι πως ο φοιτητής μεταφέρθηκε από το δολοφόνο στο σημείο που βρέθηκε, έχοντας τον τοποθετημένο μέσα σε ... τσουβάλι!!!


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια