Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυφύλακας, ο καλύτερος αθλητής σε ελευθέρα και ελληνορωμαϊκή πάλη

Πρώτος και φέτος ο Αστυφύλακας Γιάννης Καργιωτάκης στην κατηγορία των 125kgr του 


Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πάλης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο στην Αθήνα.
Με τεχνική πτώση 10-0 επικράτησε του αθλητή Γιάγκου Νίκου της Αεροπορίας στο πρώτο ματς, ενώ στον επόμενο γύρο με τον αθλητή του Στρατού Ξηράς Ακριτίδη Μιχάλη και πάλι υπερίσχυσε με τεχνική πτώση 14-4, φτάνοντας στον τελικό και συναντώντας τον Μεσογειονίκη Νυφαδόπουλο Χρήστο της ΕΛ.ΑΣ. όπου και πάλι με τεχνική πτώση 10-0 του πήρε την νίκη και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καργιωτάκης Γιάννης σε όλα τα φετινά Πανελλήνια Πρωταθλήματα (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Πάλης Άμμου και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας) βγήκε πρώτος στην κατηγορία του. Ενώ και σε Παγκόσμιο επίπεδο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με σημαντικές διακρίσεις, όπως 5ος στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα και 5ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Άμμου.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που για 5η φορά κατέκτησα το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες διακρίσεις μου εντός κι εκτός Ελλάδος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλό μου Παράσχο Δεσκουλίδη που από την ηλικία των 9 χρονών με καθοδηγεί, με συμβουλεύει, με διδάσκει», δήλωσε ο Αστυφύλακας Πρωταθλητής Γιάννης Καργιωτάκης.
Ενώ ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Δεσκουλίδης Παράσχος, ο άνθρωπος που μύησε και ανέδειξε τον Κρητικό παλαιστή στο άθλημα της πάλης σημειώνει με νόημα: «Ο Γιάννης είναι ο καλύτερος αθλητής που έχει βγάλει η Κρήτη σε ελευθέρα και ελληνορωμαϊκή πάλη κι έχει ακόμα τουλάχιστον 5 χρόνια να φέρει κι άλλες μεγάλες διακρίσεις. Προσωπικά εύχομαι με το τέλος της αθλητικής του καριέρας να επιστρέψει στην Κρήτη και να λειτουργήσει ως πρότυπο για να βγάλουμε κι άλλους σπουδαίους αθλητές».
ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1ος       Στρατός Ξηράς           102 βαθμούς
2η         ΕΛ.ΑΣ                         101     «»
3η         Πυροσβεστική                          43     «»
4ο         Λιμενικό Σώμα                          26     «»
5η         Πολεμική Αεροπορία    23     «»

Αστυφύλακας, ο καλύτερος αθλητής που έχει βγάλει η Κρήτη σε ελευθέρα και ελληνορωμαϊκή πάληΑστυφύλακας, ο καλύτερος αθλητής που έχει βγάλει η Κρήτη σε ελευθέρα και ελληνορωμαϊκή πάληcretalive.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια