Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διαμαρτυρία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από τους αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και το Αστυνομικό Τμήμα 



Λευκού Πύργου, στην πλατεία Αριστοτέλους, έκαναν το πρωί της Τετάρτης μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της πόλης, διαμαρτυρόμενοι για ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.



«Εχουμε να δούμε καινούργια περιπολικά εδώ και μία δεκαετία» υποστηρίζει ο πρόεδρος, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.




Ο Θεόδωρος Τσαϊρίδης προσθέτει ότι «τα οχήματα που χρησιμοποιούμε έχουν γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα και βρίσκονται σε κίνηση 24 ώρες το 24ωρο με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει».


Ο ίδιος υπενθυμίζει ακόμη πως «δύο περιπολικά πήραν φωτιά εν κινήσει και μάλιστα κατά τη διάρκεια μεταγωγών, το ένα από τον Αστυνομικό Σταθμό Σοχού στην Εγνατία Οδό και το άλλο στην περιφερειακή οδό. Το ένα περιπολικό κάηκε ολοσχερώς».



Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, «υπάρχουν πάρα πολλές ελλείψεις σε εφόδια, ακόμη και σε στολές».

«Οι αστυνομικοί στην Ομάδα "Δίας" έχουν να προμηθευτούν στολές από το 2010, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να πληρώνουν 200 και 300 ευρώ από την τσέπη τους για να έχουν στολές», συμπλήρωσε.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΒΙΝΤΕΟ: thestival.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια