Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο η Ένωση Θεσσαλονίκης λόγω οικονομικού ελέγχου από την Ελεγκτική Επιτροπή

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τού ΕΚΑ Θεσσαλονίκης: Σήμερα, 06-11-2017 και ώρα 11:00, όπως σας πληροφορήσαμε εχθές (δείτε εδώ) θα πραγματοποιούνταν η σύγκληση της Ελεγκτικής Επιτροπής της
Ένωσης Θεσσαλονίκης.
Με έκπληξη , ενημερωθήκαμε πως σήμερα την 17:00 ώρα, στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα: «μη πραγματοποίηση προγραμματισμένου τακτικού εξαμηνιαίου οικονομικού ελέγχου από την Ελεγκτική Επιτροπή – Αποχώρηση μελών αυτής«.
Ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου απευθύναμε το συντομότερο επιστολή προς την Ένωση, ζητώντας η έκτακτη σύγκληση να αναβληθεί, καθώς σε δύο (2) ημέρες θα γίνει τακτική συνεδρίαση (Τετάρτη 08-11-2017).

Το περίεργο όμως είναι, όπως αναφέρεται και στην επιστολή, πως για δεύτερη συνεχόμενη φορά που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί έλεγχος από την Ελεγκτική Επιτροπή εντός του έτους, ζητήσατε και έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης.



Ένα εύλογο ΓΙΑΤΙ αιωρείτε και ψάχνει για απάντηση κ. Πρόεδρε……………..
Η διαφάνεια και η νομιμότητα πρέπει να χαρακτηρίζει το συνδικαλιστικό κίνημα και αυτές τις αρχές πρεσβεύει το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης
Με εκτίμηση, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
Αγγελίδης Παναγιώτης,
Μαχαιρίδης Λάζαρος,
Φρατζεσκάκης Εμμανουήλ


ekathess.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια