Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Νοτιοανατολικής: Ο επαγγελματισμός και η αυτοθυσία είναι δεδομένη από τους Έλληνες Αστυνομικούς

Παραθέτουμε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για το περιστατικό με την επίθεση εναντίον αστυνομικών στη Γλυφάδα



Η Ένωσή μας, συγχαίρει  τους συναδέλφους του Ά Τμήματος Τροχαίας νοτιοανατολικής Αττικής και την ομάδα ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι επέδειξαν επαγγελματισμό και αυτοθυσία καταφέρνοντας να συλλάβουν ημεδαπό στην περιοχή της Γλυφάδας.
Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, ο εν λόγω ημεδαπός επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο προκαλώντας σωματικές βλάβες σε αστυνομικό της Διεύθυνσης Μεταγωγών που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας και έσπευσε για βοήθεια στο σημείο.
Επιπρόσθετα,  από  το μένος του δράστη γλύτωσαν οι Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χάρη στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τα οποία φορούσαν.
Επίσης η Ένωσή μας συγχαίρει τον Αστυνομικό  που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας και έτρεξε να βοηθήσει τους συναδέλφους με την ευχή για ταχεία ανάρρωση.
Ο επαγγελματισμός και η αυτοθυσία είναι δεδομένη από τους Έλληνες Αστυνομικούς αλλά θα πρέπει η πολιτεία να πράξει τα αυτονόητα για την αναγνώριση του επαγγέλματος ως επικίνδυνο.

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                                                                   -Ο-
    Πρόεδρος                                                                                   Γεν. Γραμματέας


ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                  ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια