Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί δήλωσε στο δικαστήριο ο Γιώργος Πετρακάκος

Αναδημοσιεύουμε από το Indymedia: Από τις κατηγορίες που μου αποδίδετε αποδέχομαι μόνο την συμμετοχή μου στην ληστεία της τράπεζας EFG Eurobank στην Ακράτα Αχαΐας, με την οποία δεν
έχουν καμία σχέση ούτε οι παρόντες συγκατηγορουμενοι μου, ούτε η οργάνωση (Επαναστατικός Αγώνας).

Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ικανότητες Ηρακλή Πουαρο για να συγκρίνει και να διαπιστώσει τις εξοφθαλμες διαφορές με τις άλλες δύο ληστείες.

Οι δημοσιογράφοι παίρνοντας απευθείας κατευθυντηριες γραμμές από την αντιτρομοκρατικη, η οποία θέλει να εκφράσει την επιθυμία της, ότι στο πρόσωπο μου συντρέχει η περιβόητη σύνδεση "Ποινικών - Τρομοκρατών", οδήγησε στο να πληροφορηθώ το 2014 από τα ΜΜΕ, και ενώ ήμουν ήδη οχτώ χρόνια καταζητουμενος, ότι συμμετείχα στον Ε.Α.
Επειδή όμως, η αντιτρομοκρατικη και ειδικότερα η περιβόητη ΔΑΕΕΒ παρά το γεγονός ότι δεν είχε κανένα στοιχείο εναντίον μου, από το μένος τους να με καταδικάσει το δικαστήριο, πάση θυσία, ως μέλος του Ε. Α, έστειλε ένα δήθεν επιστημονικό έγγραφο με φαιδρα επιχειρήματα που βασίζεται σε εκτιμήσεις των γνωστών - δημοσιογράφων - παπαγάλων της αντιτρομοκρατικης για να πιεσουν και να εκβιάσουν με κάθε τρόπο την καταδίκη μου.

Επιπλέον η αντιτρομοκρατικη μου έχει αποδώσει την συμμετοχή μου σε οποιαδήποτε ανεξιχνίαστη ληστεία έχει γίνει από το 2006 και μετά. 

Η απόφαση σας μου είναι πρακτικά αδιάφορη καθώς όταν τελειώσουν όλα μου τα δικαστήρια, η ποινή μου θα υπερβαίνει κατά πολύ τα εικοσιπέντε έτη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψω να με καταδικασετε χωρίς να δώσω τη μάχη μου για υποθέσεις άσχετες με εμένα, επειδή έτσι βολεύει την αστυνομία.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια