Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κραυγή απόγνωσης αποσπασμένου αστυνομικού: Ζητιανεύω δανεικά για έναν καφέ

Αστυνομικός-αναγνώστης του bloko.gr περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο την κατάσταση, που βιώνει ο ίδιος αλλά και πολλοί συνάδελφοί του -όπως μας μεταφέρεται- ως αποσπασμένοι στα νησιά
για την αντιμετώπισει του μεταναστευτικού-προσφυγικού προβλήματος.
Διαβάστε τί γράφει:

Αλλη μια μερα περασε ελπιζοντας οτι η ηγεσια μου θα εκπληρωσει τις υποχρεωσεις της τοσο σε εμενα οσο και σε αρκετους αλλους που ορκιστηκαν πιστη στους νομους και το συνταγμα της πατριδας.

Η ηγεσια η οποια με εστειλε στη Μορια της Λεσβου (με την συγκαταθεση μου βεβαια) ωστε να βοηθησω στην αντιμετωπιση του συγχρονου δραματος των μεταναστευτικων ροων.Δε θυμαμαι ποτε να μην ειμαι συνεπης στις υποχρεωσεις μου που απορρεουν απο το καθηκον μου να υπηρετω τους νομους της συντεταγμενης πολιτειας ουτε και ποτε σε τυχον παραλειψεις μου εστω και ελαχιστες να μην ελεχθηκα γι αυτο.

Αλλωστε η υπηρεσιακη μου επαρκεια και ο ζηλος να προσφερω τις υπηρεσιες μου στο πολιτη ηταν κατι που με εκανε παντα υπερηφανο.Δε νιωθω την ιδια υπερηφανεια να φευγω στα κλεφτα για να παω στην εργασια μου μη με δει ο ιδιοκτητης του ξενοδοχειου που ζω και δε μπορω να πληρωσω.

Δεν αισθανομαι επισης το ιδιο υπερηφανος να στερω χρηματα απο την οικογενεια μου χρεωνοντας πιστωτικες καρτες ωστε να μπορεσω να παρω τα απαραιτητα για τη διατροφη και διαμονη μου στη Λεσβο.Ουτε νιωθω υπερηφανεια να ζητιανευω δανεικα για ενα καφε η οτιδηποτε αναγκαιο μικροεξοδο.

Δυστυχως και αυτη η μερα περασε χωρις καμια απαντηση και φυσικα χωρις κανενα αποτελεσμα οσον αφορα την εφαρμογη του σχετικου νομοθετικου πλαισιου που οριζει τις οικονομικες αποζημειωσεις των μετακινησεων_αποσπασεων .Αλλη μια νυχτα εργασιας θα αρχισει οπου θα πρεπει να ειμαι σε ετοιμοτητα και εγρηγορση οπως οριζουν οι νομοι και οι κανονισμοι της ΕΛ.ΑΣ αλλα και η συνειδηση μου. 

ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. 

Υ.Γ Αν αναρωτηθουν καποιοι γιατι ηρθα και παρεμεινα ειναι γιατι στα 50 μου δε μπορω να γινω κλεφτης ουτε απατεωνας και τα οικονομικα προβληματα με αναγκασαν να σκεφτω και αυτη τη μικρη οικονομικη βοηθεια ωστε να ανταπεξελθω.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια