Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ένωσης Αλεξανδρούπολης με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη



Η ανακοίνωση της Ένωσης:


Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, στην Αλεξανδρούπολη, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης,  πραγματοποίησε  συνάντηση με  τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Αναγνωστάκη Δημήτριο,  στα πλαίσια  της επίσκεψης του στην Θράκη. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Αν. Μακ. και Θράκης Υποστράτηγος κ. Μενεξίδης Νικόλαος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Ταξίαρχος κ. Κουτούζος Παναγιώτης.

Στη συνάντηση κυριάρχησε το πνεύμα τις αμοιβαίας κατανόησης και της επίλυσης των ζητημάτων που μας απασχολούν. Από την πλευρά μας του γνωστοποιήσαμε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες και τους Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Ειδικότερα αναφερθήκαμε στις χρόνιες ελλείψεις υλικοτεχνικού εξοπλισμού και την  μόνιμη ανάγκη αύξησης των οργανικών θέσεων.

Ο κ. Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε απέναντί μας για άμεση ενίσχυση των κονδυλίων που αφορούν τις επισκευές των οχημάτων και ιδιαίτερα αυτά που δραστηριοποιούνται στα συνοριακά τμήματα καθότι στο επόμενο χρονικό διάστημα των δώδεκα μηνών δεν προβλέπετε να παραληφθούν νέα οχήματα.              

Επίσης, λόγω το ότι ο διαγωνισμός για το ολοκληρωμένο σύστημα επιτήρησης των συνόρων με τεχνικά μέσα κρίθηκε άγονος για τεχνικούς λόγους, και θα προκηρυχτεί άμεσα νέος, το Υπουργείο θα προβεί στην άμεση αγορά και αντικατάσταση των μπαταριών των θερμικών  καμερών  για την αντιμετώπιση των αυξημένων ροών μετανάστευσης.

Τέλος μας διαβεβαίωσε ότι στην επερχόμενη  κατανομή νέων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού και κρατουμένων, υπάρχει πρόβλεψη διάθεσης και για την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, χωρίς όμως να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό οχημάτων που θα μας διατεθούν.


 Για το Διοικητικό Συμβούλιο






_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια