Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το κάλεσμα τής παράταξης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τις εκλογές στην Ένωση Ηρακλείου


Δημοσιεύουμε κείμενο τής συνδικαλιστικής παράταξης "Όλοι Μαζί" για τις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου: Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Εμείς, ως συνδικαλιστική κίνηση «ΟΛΟΙ
ΜΑΖΙ» και ως «μάχιμοι» Αστυνομικοί, ζητάμε την ψήφο σας στις εκλογές που διεξάγονται την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017:
ΕΠΕΙΔΗ, ως «μάχιμοι» Αστυνομικοί γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που βιώνει ο Ηρακλειώτης Αστυνομικός και έχουμε έτοιμες λύσεις και προτάσεις προκειμένου να βελτιωθούν άμεσα ο υπηρεσιακές του συνθήκες.
ΕΠΕΙΔΗ, προσδοκούμε καλύτερες μέρες για όλους, απεξαρτημένοι πλήρως από πολιτικές δεσμεύσεις διότι όλοι ειμαστε συνάδελφοι και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας.
ΕΠΕΙΔΗ, θεωρούμε ότι είναι αδιανόητο μια τόσο μεγάλη Αστυνομική Διεύθυνση όπως η δική μας να μη διαθέτει λέσχη σίτισης και σύγχρονο πρατήριο, όπου θα μπορεί ο καθένας να προμηθεύεται σε χαμηλές τιμές τα απαραίτητα για την εκτέλεση της υπηρεσίας του και για την οικογένειά του, δεσμευόμαστε με την άμεση υλοποίηση των ανωτέρω.
ΕΠΕΙΔΗ, θεωρούμε απαράδεκτο και άκρως υπονομευτικό οποιαδήποτε Ένωση ανά την Ελλάδα να εκπροσωπείται από πρόσωπα στα οποία από τη μια να θέτεις τα ζητήματα και τα προβλήματα για την επίλυσή τους, καταγγέλλοντας πολλές φορές τη ίδια τη διοίκηση, και αντί να επιλυθούν τα προβλήματα, αυτοί να σε αποκαλύπτουν και να  καθίστασαι υπόλογος και να γίνεσαι βορά της διοίκησης.
ΕΠΕΙΔΗ, όπως λέει και το όνομά μας, είμαστε «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» σ’ αυτόν τον αγώνα και επειδή σίγουρα  μας αναλογεί κάτι καλύτερο από την πραγματικότητα του σήμερα, σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να ενώσετε τη φωνή σας μαζί μας για να κάνουμε αυτό το όραμα πράξη.
Έχουμε τη διάθεση, ξέρουμε τον τρόπο, δώστε μας τη δύναμη.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια