Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΗΠΑ: Κουίζ αναστατώνει τους γονείς, καθώς κρίθηκε ακατάλληλο για τα παιδιά


Ένα ιντερνετικό κουίζ προκάλεσε έντονη αναστάτωση στους γονείς δημοτικού σχολείου στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, καθώς περιείχε ερωτήσεις για… ενήλικες.

Η εργασία που τους είχε αναθέσει η δασκάλα της Οικιακής Οικονομίας περιείχε και ένα ηλεκτρονικό worksheet, στο οποίο τα παιδιά έπρεπε να συνδεθούν και να συμπληρώσουν. Οι αρχικές ερωτήσεις ήταν απλές και κοινότυπες: «Πώς λένε τον πατέρα του πατέρα σου;» ή «Πώς αποκαλείς την αδερφή του πατέρα σου;».

Οι τέσσερις τελευταίες ερωτήσεις ωστόσο είχαν μία πικάντικη εσάνς: «Πώς αποκαλείς την κατάσταση όπου ένας παντρεμένος έχει σχέση και με έναν άλλον άνθρωπο;» ή «πώς θα αποκαλούσες την κοπέλα ενός παντρεμένου άνδρα;». Για να γίνει ακόμα πιο περίεργο στις τελευταίες δύο: «Πώς αποκαλείς το αγόρι αρκετά νεαρής ηλικίας, μίας μεγαλύτερης γυναίκας;» και «πώς θα αποκαλούσες την όμορφη και πολύ νεαρότερη σύζυγο ενός μεγαλύτερου και πλούσιου άνδρα;».


Μία μητέρα ανέφερε πως «δεν το πίστευα ότι ένα παιδί 11 ετών έπρεπε να απαντήσει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις. Κανένας δεν οφείλει να μάθει στο παιδί μου τι σημαίνει “boy toy” και “trophy wife”. Είναι απαράδεκτο για ένα σχολείο».

Πηγή: newsbeast.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια