Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο πλευρό των αστυνομικών της Λέσβου η Ένωση Ιωαννίνων

Στο πλευρό της Ένωσης Λέσβου τάσσονται τα μέλη των αστυνομικών Ιωαννίνων, όπως διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση:    Το Δ.Σ της Ένωσής μας στηρίζει την Ε.Α.Υ. Λέσβου και την απόφασή
της να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, εκφράζοντας παράλληλα την ομόθυμη αγανάκτησή του για την παραπομπή των τεσσάρων συναδέλφων οι οποίοι κατηγορούνται για την απόδραση δύο παράτυπων μεταναστών από το Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Μόριας. 
   Έχοντας νωπές τις μνήμες από την ψυχοφθόρα και χρονοβόρα διαδικασία την οποία υπέστησαν άλλοι πέντε συνάδελφοί μας, οι τέσσερις μέλη της Ένωσής μας, έπειτα από την απόδραση ποινικών κρατουμένων από τα κρατητήρια του Τ.Σ.Φ Φερών τον Μάρτιο του 2013 και η οποία έληξε αισίως μόλις πριν από λίγες ημέρες:

Καταγγέλλουμε τη διαδικασία παραπομπής συναδέλφων της Δ.Α Λέσβου, καλώντας παράλληλα την ηγεσία του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας να παύσει κάθε δίωξη σε βάρος τους.
Απαιτούμε την αλλαγή του πλαισίου το οποίο διέπει το καθεστώς φύλαξης μεταναστών στα διάφορα ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α & Κ.Υ.Τ της χώρας μας τα οποία κατασκευάστηκαν πρόχειρα και λειτουργούν υποστελεχωμένα με ένα σωρό τεχνικές και λειτουργικές ελλείψεις, έτσι ώστε να μη καταλογίζονται στους συναδέλφους πειθαρχικές & ποινικές ευθύνες για το αδίκημα της Ελευθέρωσης κρατουμένου (172 Π.Κ.).   
Ευχόμαστε στους συναδέλφους που υπόκεινται σε αυτήν τη βάσανο, να έχουν δύναμη και επιμονή εις το δίκαιον αφού ομολογουμένως σηκώνουν στους ώμους τους ένα σταυρό που δεν τους αναλογεί.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια