Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποια είναι η δικηγόρος που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα και νοσηλεύεται στην εντατική

Η κυρία Τσουκαλά είχε σπεύσει στο σημείο από ενδιαφερον για την πορεία των επεισοδίων και για τον κίνδυνο που θα μπορούσαν να διατρέξουν οι αναρχικοί. Η τραυματίας είναι νομικός εκπρόσωπος
γνωστών αντιεξουσιαστών.

Πρόκειται για την εγκληματολόγο και αναπληρώτρια καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris II, που στις 10 Μαΐου 2016, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα, διορίστηκε αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του αρμόδιου υπουργείου. Η κυρία Τσουκαλά τη διετία 2010-2012 διετέλεσε σύμβουλος του Χρήστου Παπουτσή στο τότε υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Μάλιστα, το 2013, ο τότε διοικητής της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα είχε εγκαινιάσει ένα νέο κύκλο σεμιναριακών διαλέξεων για τον ρατσισμό, τη ξενοφοβία και τη μετανάστευση σε δόκιμους αξιωματικούς. Κατά τη διάρκεια των διαλέξεων της, είχε καταγγείλει στην ηγεσία της αστυνομίας τις φασιστικές θέσεις δοκίμων αξιωματικών και οι καταγγελίες της είχαν προκαλέσει αντιδράσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα στο policenet.gr.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια