Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Δυστυχώς με αυτά που λένε δεν μας τρολάρουν..." Κείμενο αστυνομικού

Οι αντιεξουσιαστές που κατείχαν τη μία και μοναδική αλήθεια και έκαναν τη κατάληψη του Πολυτεχνείου δέχθηκαν μια άλλη άρεια αλήθεια έταιρων αντιεξουσιαστών, τα
βρήκαν, τώρα κάνουν από κοινού κατάληψη και σε ανακοίνωσή τους καλούν σύσσωμη τη κοινωνία να εισέλθει στο Πολυτεχνείο.
Σύσσωμη τη κοινωνία, αλλά... εκτός από τα κόμματα. Τα κόμματα είναι το σύστημα.
Σύσσωμη τη κοινωνία, αλλά... εκτός από τα Σώματα Ασφαλείας. Αυτές τις μέρες θέλουν αστυνομικό νεκρό.
Σύσσωμη τη κοινωνία, αλλά... εκτός από τους κρεοπώληδες. Και εννοείται εκτός και από αυτούς που καταναλώνουν κρέας. Οι «σπισιστές» είναι υποταγμένοι στο σύστημα κι αυτοί.
Σύσσωμη τη κοινωνία, αλλά... εκτός από τους ελευθεριακούς και τους πασιφιστές. Αναρχικοί κι αυτοί, χαίρουν σεβασμό από μεγάλου μέρους της κοινωνίας για τις αξιόλογες οικολογικές, φιλειρηνικές και αντιρατσιστικές ενέργειές τους, συμπλέουν ως προς την επίτευξη της αταξικής κοινωνίας, αλλά κάπου διάβασαν ότι είναι οι χειρότεροι εχθροί τους, γιατί τα αμάξια τους... έχουν αθηναϊκές πινακίδες.
Σύσσωμη τη κοινωνία, αλλά... εκτός από τους δημοσιογράφους. Είναι όλοι ρουφιάνοι.
Σύσσωμη τη κοινωνία, αλλά... εκτός από δικηγόρους, συμβολαιογράφους, γιατρούς, ιερωμένους κι ένα σωρό άλλες κατηγορίες ανθρώπων.



Δυστυχώς με αυτά που λένε δεν μας τρολάρουν, τα πιστεύουν. Και δυστυχώς δεν μας τρολάρει και η ηγεσία μας, η οποία άγνωστο γιατί, κρατά παθητική στάση σε αυτά τα φαινόμενα.



κείμενο του Φωτεινού Παγιαύλα


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια