Το κλεμένο κινητό ιχνηλάτησε την πορεία του δολοφόνου της Δώρας - Στα χέρια της αστυνομίας ο βασικός ύποπτος - Εφυγε με μηχανάκι από το νεκροταφείο


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρα Ζέμπερη, στο Β' νεκροταφείο.Πρόκειται για 58χρονο 'Ελληνα, ο οποίος μάλιστα μετάτο έγκλημα διέφυγε από τον τόπο με μηχανάκι!

Το κλεμένο κινητό της άτυχης γυναίκας "ιχνηλάτησε" τη διαδρομή του δολοφόνου. Μετά το στυγερό έγκλημα το τελεύταιο σήμα της συσκευής ήταν κοντά στην Ομόνοια.

Εκεί κατευθύνθηκαν και οι έρευνες.

Οι αστυνομικοί πόρτα πόρτα έψαξαν τα καταστήματα που πωλούν μεταχειρισμένα κινητά, πολλά παό τα οποία είναι άγνωστης προέλευσης ή και κλοπιμαία , είδαν υλικό από κάμερες ασφάλειας και συνέλεξαν μαρτυρίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο βασικός ύποπτος εντοπίστηκε σε βίντεο κάμερας ασφάλειας σε κατάστημα της οδού Μενάνδρου.

Ηταν θέμα χρόνου να φθάσουν στα ίχνη του έλληνα, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά για υποθέση ναρκωτικών, ωστόσο, δεν θεωρείται "βαρύς" χρήστης.Μανώλης Ασαριώτης
_