Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Πονοκέφαλος» για την κυβέρνηση τα τυχόν επεισόδια στο Πολυτέχνειο

Διπλός «πονοκέφαλος» στο πρωθυπουργικό επιτελείο τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με την ανείπωτη 


τραγωδία στη Δυτική Αττική να αποτελεί νούμερο ένα προτεραιότητα για τους κυβερνητικούς, έχοντας ταυτόχρονα την προσοχή τους στραμμένη στον εορτασμό του Πολυτεχνείου και στην αποτροπή τυχόν επεισοδίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida ο κ. Τσίπρας έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας και ενημερώνεται συνέχεια τόσο απο την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου,αλλά και από τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.
«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κατάσταση και  αυτό που έχει σημασία είναι να αντιμετωπιστεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο» έλεγαν χαρακτηριστικά από το κυβερνητικό στρατόπεδο, αναφορικά με την εξαιρετικά δραματική κατάσταση στις πληγείσες περιοχές. Υπενθυμίζοντας, ότι στη συνέχεια θα υπάρξει πλήρης αποζημίωση των ανθρώπων που έπληξε η Θεομηνία. Ενώ οι λεπτομέρειες και τα ακριβή ποσά θα γνωστοποιηθούν εν καιρώ.
Στη Μάνδρα ο Τσίπρας ; 
Τα επόμενα εικοσιτετράωρα και αφού η κατάσταση τεθεί υπό πλήρη έλεγχο-δεν αποκλείεται- κατά πληροφορίες του iefimerida  να επισκεφθεί τις πλειγήσες περιοχές ο πρωθυπουργός. Ωστόσο, αυτό θα εξαρτηθεί από πολλαπλούς παράγοντες και προς το παρόν, δεν είναι τίποτα προγραμματισμένο παρά έχει τεθεί ως ενδεχόμενο στο τραπέζι.

Επί ποδός και για το Πολυτεχνείο
Στο μεταξύ, από το Μαξίμου βρίσκονται σε «ανοικτή γραμμή» και με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα για ένα ακόμη θέμα. 
Που δεν είναι άλλο από αυτό του Πολυτεχνείου και των εορταστικών εκδηλώσεων που ξεκίνησαν από χθες με... το στίγμα των αντιεξουστιαστών που πραγματοποιούν κατάληψη.
Από την κυβέρνηση δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γίνουν μάρτυρες  επεισοδίων αλλά και να κατηγορηθούν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης είτε για ανικανότητα, είτε για σκόπιμη και διακριτική μεταχείριση προς τις ομάδες αναρχικών. Για το λόγο αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε χθες να στηλιτεύσει τις εν λόγω ενέργειες τονίζοντας ότι προσβάλουν την ιστορική μνήμη.
iefimerida.gr



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια