Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο δήμος Βόλου ζητά την παραίτηση του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας

Ακόμη μια προσωπική επίθεση κάνει η δημοτική αρχή Βόλου κατά του Αστυνομικού



 Διευθυντή Μαγνησίας, κ. Γιάννη Τόλια, ζητώντας μάλιστα την παραίτηση του, με αφορμή τα όσα έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο. 

Η δημοτική αρχή, καλεί μάλιστα τον κ. Τόλια να απαντήσει αν και ποια είναι η σχέση που έχει με τον επιχειρηματία και πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Βόλου « Μια σειρά παράδοξων, τουλάχιστον συμπεριφορών, στον τρόπο λειτουργίας της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, προδήλως με την υπόδειξη του επικεφαλής της, Γιάννη Τόλια και του υποδιευθυντή του, Βασ. Μαρκογιαννάκη, μας ενέβαλαν σε σκέψεις, αφού είναι τουλάχιστον πρωτοτυπία να προστατεύονται στη διάρκεια έκνομων πράξεων οι θύτες και όχι τα θύματα. Και αναφερόμαστε στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό όπου μέλη της Δημοτικής μας Αρχής, αλλά και απλοί πολίτες, με βάναυσο τρόπο και σκαιά συμπεριφορά, εκδιώχθηκαν από το γήπεδο, γιατί…ερέθιζαν μια χούφτα αλητών που κινήθηκαν εναντίον τους.

Και ενδεχομένως το θέμα να έκλεινε εδώ, αν το ίδιο βράδυ στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής δεν ακούγαμε, με έκπληξη και αγανάκτηση, από δημοσιογράφο – αθλητικό συντάκτη της Λάρισας, που ήρθε να παρακολουθήσει τον αγώνα, με εμπειρία δεκάδων ετών στο χώρο, να διεκτραγωδεί το πάθημά του, δηλαδή να δέχεται επιθέσεις από τραμπούκους – οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας και αντί η αστυνομία να τον προστατεύσει τον εξεδίωξε από το γήπεδο! Τα λόγια του «τόσα χρόνια, σε τόσα γήπεδα, αυτό πρώτη φορά το έζησα στο Βόλο με αυτή την αστυνομία» είναι αρκετά για να συνειδητοποιήσει κανείς την παραδοξότητα των ενεργειών.

Και επειδή σύμπτωση επαναλαμβανομένη παύει να είναι σύμπτωση, ερευνήσαμε για το ποιες εκδοχές θα μπορούσαν να οδηγήσουν ένα ανώτερο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας να θέτει τους άντρες του στις υπηρεσίες των αναγκών ενός οιουδήποτε ποδοσφαιρικού παράγοντα, εν προκειμένω του Π. Μποτσιβάλη και υιού και να τους διατάσσει να συμπεριφέρονται σαν ιδιωτική SECURITY που προστατεύει όσους ενοχλούν τα συμφέροντα και τους στόχους του εργοδότη!

Καλούμε, λοιπόν, τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, κ. Γιάννη Τόλια, που ήδη τον έχουμε καλέσει αν έχει την ευθιξία να υποβάλλει την παραίτησή του, να μας απαντήσει ποια σχέση έχει, αυτός ή στενό συγγενικό του πρόσωπο, με τον επιχειρηματία – ξενοδόχο, Π. Μποτσιβάλη και αν η προστασία αυτής της σχέσης (αν υπάρχει) τον οδηγούν στην ανάγκη να λειτουργεί με αυτό τον απαράδεκτο, για την κοινή λογική, τρόπο. Εάν δεν το πράξει θα θεωρήσουμε τη σιωπή του ως παραδοχή και επιβεβαίωση των εκτιμήσεών μας».

thessaliatv.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια