Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βόμβα από την πρώην γραμματέα του Χριστοφοράκου: Ίσως αυτός να κρύβεται πίσω από την δολοφονική επίθεση εις βάρος μου

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κρύβεται ακόμη και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος πίσω από την δολοφονική επίθεση σε βάρος της, αφήνει η πρώην γραμματέας του Αικατερίνη Τσακάλου. Η μάρτυρας συνέχισε
σήμερα την κατάθεσή της ενώπιων του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η υπόθεση για τις μίζες που δόθηκαν από τα «μαύρα» ταμεία της Siemens προκειμένου να υπογράφει το 1998 η σύμβαση με την γερμανική εταιρεία για τα ψηφιακά του ΟΤΕ.

-Ερ: Συνδέετε τον κ. Χριστοφοράκο με τις απειλές σε βάρος σας;

- Μάρτυρας: Δεν τον ευχαρίστησα.. Δεν έφυγα και εγώ από την εταιρία, όπως μου ζήτησε... Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ένας δυσαρεστημένος άνθρωπος.

-Ερ: Θα τον είχατε ικανό να είναι ο ηθικός αυτουργός μίας δολοφονικής ενέργειας σε βάρος σας;

-Μάρτυρας: Μάλιστα...

Η μάρτυρας ωστοσο υποστήριξε ότι δεν είναι σωστή η μονομερής δαιμονοποίηση του Μ. Χριστοφοράκου, καθώς ό.τι έκανε, δεν το έκανε ερήμην της Ζήμενς. Η κ. Τσακάλου μίλησε ακόμη και για μία ατζέντα που είχε μαζί του ο Μ. Χριστοφοράκος στην οποία σημείωνε τα αποτελέσματα των συναντήσεων του, ενώ επανέλαβε ότι δεν αντιλήφθηκε ποτέ να δίνει χρήματα ο ίδιος σε πολιτικά πρόσωπα.

"Μόνο για χορηγίες σε πολιτικά κόμματα μου είχε πει".

Ολοκληρώνοντας την κατάθεσή της, η κ. Τσακάλου υποστήριξε ότι η σύμβαση 8002 ήταν επωφελής για το ελληνικό δημόσιο και πως δεν υπέπεσαν στην αντίληψη της δωροδοκίες από τον Πρόδρομο Μαυρίδη, επίσης κατηγορουμένου και μεγαλοστελέχους της Ζήμενς.

real.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια