Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καλλιακμάνης και Κορομηλάς στο Σπίρτζη για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Την Τρίτη 07/11/2017 και ώρα 19:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων
νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργου ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ και του Μέλους του Δ.Σ., Νίκου  ΚΟΡΟΜΗΛΑ, με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, κ. Χρήστο ΣΠΙΡΤΖΗ για το ζήτημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που αφορά φυσικά και τα μέλη της Ένωσής μας.
    Ο κ. Υπουργός τόνισε στον Πρόεδρο της Ένωσης και το μέλος του Δ.Σ. ότι βρίσκεται  σε πλήρη συνεννόηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ για τη διευθέτηση του ανωτέρω θέματος που αφορά γενικά τους ένστολους. Άλλωστε όπως δήλωσε η συμβολή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της Τάξης και της Ασφάλειας στους σταθμούς αλλά και γενικότερα του Έλληνα πολίτη που χρησιμοποιεί για την καθημερινή μετακίνηση του τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
   Η κατεύθυνση στην οποία κινείται το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών είναι η κατάθεση συγκεκριμένης τροπολογίας που θα επιλύει οριστικά το εν λόγω ζήτημα.
   Αναμένουμε την  τροπολογία έτσι ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα χωρίς περαιτέρω έμμεσες μειώσεις στους μισθούς  των Αστυνομικών.
   Ο Πρόεδρος της Ένωσης νοτιοανατολικής έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στο θέμα της μετακίνησης των Αστυνομικών που υπηρετούν στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών καθώς και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν εκεί λόγω του ότι είναι η πιο απομακρυσμένη Διεύθυνση από το κέντρο της Αθήνας.  
    Αναμένουμε επιτέλους την επίλυση των ζητημάτων που αφορούν τη μετακίνηση των εργαζόμενων Αστυνομικών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς αφορά ένα πολύ  μεγάλο κομμάτι Υπηρεσιών που υπάγονται στην περιφέρεια της Ένωσής μας.
   
 
Για το Δ.Σ.
-O-                                                                               -O-
Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας



ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια