Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λάρισα: Δωρεά μοτοσικλέτας στην ομάδα ΔΙΑΣ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας για δωρεά μοτοσικλέτας στην Ομάδα ΔΙΑΣ



Η Ένωσή μας γνωρίζοντας τις δυσκολίες που η Ομάδα ΔΙΑΣ  αντιμετωπίζει εδώ και καιρό, όσον αφορά τη παλαιότητα των δικύκλων δεδομένης και της οικονομικής δυσπραγίας της υπηρεσίας ήρθε σε επαφή με την Ισραηλίτικη Κοινότητα Λάρισας και  η Κοινότητα διέθεσε ένα αρκετά σημαντικό  ποσό με το οποίο αγοράσθηκε μια ελαφρώς μεταχειρισμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα, η οποία παραδόθηκε εχθές 27 Νοεμβρίου 2017 από αντιπροσωπεία της  κοινότητας Λάρισας στην ΕΛ.ΑΣ.




    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν σε αυτή την δωρεά και ιδιαίτερα. Το Δ.Σ της Ισραηλίτικης κοινότητας Λάρισας για την δωρεά της μοτοσυκλέτας. Το Σ.Μ Μπαράς στην Γιάννουλη Λάρισας καθώς και το καφέ  daylicious επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 37 στη Λάρισα, για την χορηγία ικανού χρηματικού ποσού το οποίο συνέβαλε στον άρτιο εξοπλισμό της  δίκυκλης μοτοσυκλέτας. Το φανοποιείο-καροσερι Γκαντόγλου στην Επαρχιακή οδό Λαρίσης-Συκουρίου στην διασταύρωση Ομορφοχωρίου το οποίο ανέλαβε αφιλοκερδώς το βάψιμο της μοτοσυκλέτας.



 Το συνεργείο ελαστικών δικύκλων Κου Κουτσολικάκη στην Γιάννουλη το οποίο ανέλαβε ομοίως αφιλοκερδώς την τοποθέτηση καινούργιων ελαστικών. Τέλος το κατάστημα επιγραφών του Κου Κυρίτση στο Δασοχώρι που επιμελήθηκε δωρεάν τις επιγραφές και τα αυτοκόλλητα .Στην τελετή παράδοσης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Ισραηλίτικης κοινότητας Λάρισας Μαγρίζος Μόρις ο Πρόεδρος της Γ.Σ αυτής Μανουάχ Μόρις και το μέλος του Δ.Σ Ααρών Βενουζίου, ο ΓΕ.Π.Α.Δ Θεσσαλίας Υποστράτηγος κος Κοτσιάφτης Δημήτριος ο Αναπληρωτής Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας Αστυνομικός Διευθυντής κος Γατσουνιάς Δημήτριος ο διοικητής της Άμεσης Δράσης Λάρισας και μέλος του Δ.Σ της Ε.Α.Λ. Αστυνόμος Ά Γεωργαντάς Δήμος ο Πρόεδρος της Ε.Α.Λ. Νταβούρας Αθανάσιος ο Ειδικός Γραμματέας αυτής Ζίκος Χρήστος ο ταμίας Αναγνώστου Ηλίας και το μέλος του Δ.Σ της Ε.Α.Λ. Χρυσαφούδης Χρυσάφης.Ευχόμαστε στους συναδέλφους της ΔΙΑΣ καλές υπηρεσίες υγεία και πάντα επιτυχίες στα καθήκοντα τους.



Ως Σωματείο θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα όλους τους συναδέλφους και ειδικά αυτούς που βρίσκονται σε υπηρεσιες πρώτης γραμμής. 


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                      ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια