Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία αστυνομικού: Κάθε βράδυ κλειδώνουν δύο από μας με εκατό μετανάστες

Δημοσιεύουμε καταγγελία αστυνομικού-αναγνώστη του bloko.gr: Θα ηθελα να σας ενημερωσω για καποιες παρατυπιες του Α.Τ. ΛΕΡΟΥ υπο την ανοχη,αν οχι τις ευλογιες της Δ.Α. Β
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.Απο την 28-09-2017 εχω ερθει αποσπαση στη Λερο για συγκροτηση διμοιριας υποστηρξης για χρονικο διαστημα 3 μηνων.

Η διαταγη του αρχηγειου ειναι ξεκαθαρη ως προς το σκοπο της αποσπασης μας και επισης ως γνωστων η διμοιρια δε σπαει αλλα οπου παει παει ολη μαζι.Οι εδω αξιωματικοι ομως απο τον Οκτωβρη μας απασχολουν σε καθηκοντα αλλοτρια της αποσπασης μας καθως μας απασχολουν ανα δυο σε υπηρεσια φυλαξης της εισοδου του ΠΙΚΠΑ κατα το 8ωρο 22:00-06:00.

Πλεον ομως δεν τους εφτανε που δειχναμε ανοχη στη καταφανως παρανομη εντολη τους,η οποια περα των αλλων παραβιαζει ολους τους κανονες ασφαλειας και υγιεινης αλλα πλεον μας ζητουν να μπαινουμε εντος του ΠΙΚΠΑ μαζι με πλεον των 100 λαθρομεταναστων οι οποιοι το βραδυ κλειδωνουν τη πορτα εισοδου με αποτελεσμα στην ουσια να μας ζητουν να βγαζουμε τη νυχτα σε καθεστως ομηριας.

Και το χειροτερο ολων ειναι οτι στην προφορικη αντιδραση μας εβγαλαν φημη οτι ο Δ/ντης απο τη Κω θα ακυρωσει της αποσπασεις μας λες και ηρθαμε για δουλεια στα χωραφια του.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια