Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση της Ένωσης Δυτικής Αττικής με την Ελένη Αυλωνίτου

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής μετά από πρόσκληση της Ένωσης, συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ελένη Αυλωνίτου.

 Η ανακοίνωση:

Αρχικά εκφράσαμε και από κοντά τις ευχαριστίες μας αλλά και του προέδρου της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ για την κατάθεση επίκαιρης επερώτησης που αφορά την ελεύθερη μετακίνηση μας με τα Μ.Μ.Μ.

 

Σε προγενέστερη συνάντηση μας παρείχαμε όλες τις απαραίτητες διευκρινήσεις και έγγραφα τα οποία η κυρία ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ μας ζήτησε προκειμένου  να εξυπηρετηθεί ο σκοπός της επερώτησης.

 

Αισθανόμαστε ειλικρινά ευτυχείς και χρήσιμοι όταν τις δράσεις μας και τις πρωτοβουλίες μας, τις ακολουθούν και άλλοι συνάδελφοι ακόμα και αν τούτο αποβλέπει στην προσωπική τους προβολή και όχι στην ουσία του ζητήματος.

 

Στην συνέχεια έγινε αναλυτική ενημέρωση  για τα προβλήματα στην δυτική αττική, και ειδικότερα αναφέρθηκε η πρόθεση του αρχηγείου για την μετέγκατασταση της υποδιεύθυνσης ασφαλείας δυτικής αττικής και του τμήματος δίωξης ναρκωτικών, που εν άγνοια του μεθοδεύεται όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, για να εξυπηρετηθούν πολιτικά συμφέροντα και όχι για την ουσιαστική αστυνόμευση της περιοχής αφού ακυρώνεται ο σκοπός και οι στόχοι αυτών των δυο ευαίσθητων υπηρεσιών . Επίσης αναφέρθηκαν τα προβλήματα της υποστελέχωσης ιδιαιτέρως των υπηρεσιών ασφαλείας, η καθημερινή αφαίμαξη συναδέλφων προς ενίσχυση άλλων αστυνομικών διευθύνσεων, η έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, και η ακαταλληλότητα των κτιρίων που στεγάζονται αστυνομικές υπηρεσίες που σε πολλές περιπτώσεις παραπέμπουν σε κτίρια της μεταπολεμικής περιόδου. Όλα τα ανωτέρω της γνωστοποιήθηκαν με στοιχεία τα οποία ουδεμία αμφισβήτηση επιδέχονται.

 

Η κυρία ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ κατανόησε πλήρως το τι ακριβώς συμβαίνει στην Δυτική Αττική και μας υποσχέθηκε ότι θα επιδιώξει άμεσα συνάντηση ημών με τον υπουργό μας κ. ΤΟΣΚΑ Νικόλαο στην οποία θα συμμετέχει και η ίδια .

 

Η Ένωση μας επιθυμεί για ακόμη μια φορά να την ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον της και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας έως ότου το αγαθό της ασφάλειας πάψει να είναι προνόμιο μόνο για τους λίγους και προνομιούχους.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια