Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πόσο καλοί είναι τελικά στο κρεβάτι οι άνδρες με τα πλούσια προσόντα;


Αν και οι άνδρες τις περισσότερες φορές θεωρούν προικισμένους τους άνδρες με τα … μεγάλα προσόντα, δεν ισχύει το ίδιο για τις γυναίκες!

Και αυτό γιατί αρκετές φορές προκαλούν εμπόδια στη σεξουαλική ικανοποίηση των συντρόφων τους. Αρκετά συχνά μάλιστα οι γυναίκες διαμαρτύρονται ότι το σεξ είναι ιδιαίτερα επώδυνο γι’ αυτές εξαιτίας των μεγάλων προσόντων των συντρόφων τους.

Όπως επισημαίνει η γυναικολόγος Lauren Streicher, είναι πολύ πιθανόν οι γυναίκες να υποφέρουν και να αιμορραγούν κατά τη διάρκεια του σεξ κυρίως όταν το μέγεθος του κόλπου τους είναι δυσανάλογα μικρό με το μέγεθος του ανδρικών προσόντων.

Τις περισσότερες φορές δεν παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα αφού «όταν υπάρχει επαρκής ερωτική διέγερση και επαρκής λίπανση, ο κόλπος μπορεί να επεκταθεί αρκετά», δηλώνει η ειδικός.

Ωστόσο, το πρόβλημα της «ασυμβατότητας» «είναι πιο συνηθισμένο σε μεγαλύτερες γυναίκες, επειδή είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από γυναικολογικά ή ορμονικά προβλήματα».

Για να μην πονούν στο σεξ οι γυναίκες από το έτερο τους ήμισυ που είναι προικισμένο, η ειδικός συνιστά:
  1. Πριν από την ερωτική επαφή να προηγούνται τα προκαταρκτικά ώστε να λιπαίνεται επαρκώς ο κόλπος.
  2. Στην περίπτωση που δεν αποδίδει ούτε αυτή η πρακτική, η ειδικός προτείνει τη χρήση των λιπαντικών για πιο εύκολη διείσδυση.


Πηγή: healthreport.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια