Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκρηξη Φώφης, Θεοδωράκη και άλλων υποψηφίων για τις σφαίρες: Ως εδώ! Να διώξει ο Τσίπρας τον Τόσκα


Έκρηξη αντιδράσεων από το σύνολο των υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς 


προκάλεσε η ένοπλη επίθεση κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ και των αστυνομικών, λίγη ώρα πριν την έναρξη του 2ου ντιμπέιτ.

Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησαν την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα. Τα βέλη τους στον κ. Τόσκα εξαπέλυσαν και οι άλλοι υποψήφιοι.

«Ως εδώ. Αυτή η κατάσταση πρέπει να τερματιστεί. Αυτό το άβατο πρέπει να σπάσει» τόνισε η κ. Γεννηματάλίγα λεπτά μετά την επίθεση μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου και δήλωσε σοκαρισμένη από το γεγονός. 

«Ήταν εκεί και οι συνεργάτες μου και τα παιδιά της βάρδιας των αστυνομικών. Έχουν βρεθεί τρεις κάλυκες,είπε. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δεχτεί επίθεση. Έχω ενημερώσει εδώ και ένα χρόνο τον πρωθυπουργό. Έχω διαμαρτυρηθεί πολλές φορές στον αρμόδιο υπουργό. Θα πρέπει επιτέλους να λάβουν μέτρα. Εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε από τα γραφεία μας».

Η κ Γεννηματά ερωτηθείσα αν συνδέεται η επίθεση και με την εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου επικεφαλής απάντησε ότι δεν γνωρίζει. Ξεκαθάρισε όμως ότι «τίποτα δεν θα μας σταματήσει».





Επικοινώνησε μαζί μου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ.Παυλόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν.Τόσκας, δήλωσε η Φ. Γεννηματά στην τηλεμαχία λίγο αργότερα στην ΕΡΤ2.

«Πρόκειται για δολοφονική ενέργεια, δεν είναι απλή υπόθεση . Υπάρχει εγκληματική αμέλεια για την ασφάλεια των γραφείων του ΠΑΣΟΚ και των πολιτών της περιοχής», ανέφερε για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν είναι η πρωτη φορά, και δεν θα είναι η τελευταία, έχουν παράξενη ανοχή (στην κυβέρνηση)… Αυτό που ζητάμε είναι την απομάκρυνση αυτή τη στιγμή του Τόσκα» σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. «Ζητώ την άμεση απομάκρυνση του Τόσκα… Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνα ανίκανος. Είναι γνώστης των περιστατικών πολύ πριν συμβούν. Είναι επικίνδυνη ανικανότητα… Τα πράγματα έχουν ξεφύγει, θα πρέπει να απομακρυνθεί» ανέφερε. 


«Η κυβέρνηση δεν έχει λάβει τα απαιτούμενα μέτρα, πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους Τσίπρας και Τόσκας. Υπάρχει διαχειριστική ανεπάρκεια… Τι περιμένουν, να θρηνήσουμε νεκρούς;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης

«Ο κ. Τόσκας πρέπει να παραιτηθεί, ή να τον παραιτήσει ο πρωθυπουργός» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης. «Για πολλοστή φορά τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ έγιναν στόχος, μια ακόμα επίθεση, επίθεση δολοφονών εναντίον ανθρωπίνων ζώων. Η δημοσιά τάξη επαφίεται σε τάγματα εφόδου η εγκληματίες του κοινού ποινικού δίκαιου. Να τον παραιτήσει ο κ. Τσίπρας, δεν μπορούν να παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Θέλουν να υπάρξει νεκρός, κλίμα πόλεμου» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. «Είναι απολύτως καταδικαστέο φαινόμενο βίας. Δεν είναι τυχαίο το χτύπημα αυτό, έχει στόχο το μεγάλο εγχείρημα για την ένωση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης που θέλει να ενώσει το λαό» είπε ο κ. Καμίνης.

«Καμία κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να ελέγξει την κατάσταση στα Εξάρχεια στο παρελθόν» δήλωσε και οΓιάννης Ραγκούσης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των υποψηφίων για την ένοπλη επίθεση



Μαξίμου: Απέναντι στους εχθρούς της Δημοκρατίας και της ομαλότητας δεν χωράνε παιχνίδια εντυπώσεων

«Θα συνιστούσαμε τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ, που έσπευσαν να αξιοποιήσουν για μικροκομματικά οφέλη και φθηνή αντιπολίτευση μία εγκληματική και προβοκατόρικη ενέργεια, περισσότερη αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα» αναφέρει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού με αφορμή τα σχόλια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, για την επίθεση στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

«Απέναντι στους εχθρούς της Δημοκρατίας και της ομαλότητας δεν χωράνε παιχνίδια εντυπώσεων. Η ελληνική κυβέρνηση έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία και την ικανότητά της να συλλάβει σύντομα και αυτούς τους δράστες» καταλήγει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.


euro2day.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια