Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Απόστρατοι του ΠΝ στηρίζουν το πλήρωμα της φρεγάτας ΚΑΝΑΡΗΣ

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στο πλήρωμα της φρεγάτας ΚΑΝΑΡΗΣ και στο ΠΝ. Στην ανακοίνωση η ΕΑΑΝ  αναφέρει:

1.-Με αφορμή το ατύχημα της Φ/Γ ΚΑΝΑΡΗΣ στην Αταλάντη την 2 Νοεμβρίου για το οποίο διάφοροι “ ειδήμονες ” εξέφρασαν άποψη εκ του μακρόθεν καταδικάζοντας τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα της Φ/Γ , προτού εκδοθεί το πόρισμα της Ε.Δ.Ε. που διέταξε το Γ.Ε.Ν. και γενικεύοντας το συμβάν σε ολόκληρο το Π.Ν. επιθυμούμε να γνωρίσουμε τα ακόλουθα :
α.-Το ατύχημα διερευνάται από τους πλέον αρμοδίους και αναμένεται το πόρισμα.
β.-Ατυχήματα συμβαίνουν σε όλα τα Ναυτικά , ακόμη και τα πλέον σύγχρονα και ισχυρά.
γ.-Επ ουδενί ένα μεμονωμένο ατύχημα αντιπροσωπεύει στο σύνολό του το Π.Ν. και το προσωπικό του.
δ.-Το Π.Ν. έχει αξιολογηθεί διεθνώς στις πρώτες θέσεις μεταξύ πολλών Ναυτικών , η δε οργάνωση του και η ναυτοσύνη των στελεχών του κατατάσσονται σε περίοπτη θέση.
ε.-Εκείνοι που υπερτονίζουν και υπερπροβάλλουν το συμβάν με δυσμενή κριτική και σχόλια πρέπει να αντιληφθούν ότι προσβάλλουν ολόκληρο το Ναυτικό μας σε μία περίοδο που η Ηγεσία του και το προσωπικό του καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να ανταποκριθεί στην αποστολή του.
στ.-Οι απόστρατοι που έχουν διαθέσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους σε υπηρεσία επί των Πλοίων αντιλαμβάνονται τις δυσμενείς συνθήκες της υπηρεσίας επί αυτών και δεν προτίθενται  να αποδώσουν ευθύνες , για τις οποίες μόνο αρμόδιο όργανο  είναι το Γ.Ε.Ν.
ζ.-Όποιος δεν έχει κάνει τον Κυβερνήτη Πολεμικού Πλοίου δεν δικαιούται να κάνει κρίσεις για το συμβάν.
militaire.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια