"Δεν πρέπει να κλείσει ο Αστυνομικός Σταθμός Λίνδου"

Να μην κλείσει ο Αστυνομικός Σταθμός Λίνδου, ζητεί, με αναφορά του προς τις αρμόδιες αρχές, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λινδίων, κ. Γ. Ελευθερίου.
Αναλυτικά αναφέρει τα ακόλουθα:


Οπως γνωρίζετε η Λίνδος είναι αρχαιολογικός και ιστορικός χώρος, είναι επισκέψιμος από ντόπιους και ξένους επισκέπτες που σε καθημερινή βάση και λόγω της επιχειρηματικότητας αυτού και μέσα στη Δημοτική Ενότητα Λινδίων, εξυπηρετούνται γύρω στις σαράντα χιλιάδες πολίτες, δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα από παραβάσεις σε καταστήματα Υ.Ε. από ατέλειες εγγράφων, καταγγελίες κλοπών, ηχορύπανση, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, φασαρίες από μεθυσμένους κλπ, βάσει δε του Αρχαιολογικού χώρου του Οικισμού δημιουργούνται παραβάσεις της Αρχαιολογίας Πολεοδομίας κλπ.


Λόγω μεγάλης αναγκαιότητας, προτείνουμε την μη παύση του Αστυνομικού Σταθμού της Λίνδου λόγω αυξημένων αναγκών και ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο που σε καθημερινή βάση οι επισκέπτες ξεπερνούν τις 6.000, και δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για τουρισμό και ανάπτυξη χωρίς να υπάρχει ασφάλεια , διότι επιβάλλει την τάξη, την αρμονία του συνόλου, και του δημόσιου συμφέροντος, την ασφάλεια των επιχειρηματιών, και γενικότερα των ξένων επισκεπτών μας.


Ο πρόεδρος της
Δημοτικής Κοινότητας Λίνδου
Γιώργος Ν. Ελευθερίου Πηγή:www.dimokratiki.gr
_