Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εμπλοκή στις εκλογές για την Ένωση Ηρακλείου - Γιατί σταμάτησε η διαδικασία


Αναβολή παίρνουν οι εκλογές για τον νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, καθώς όπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, υπήρχε εμπλοκή
με το μητρώο των μελών της Ένωσης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια μέλη προχώρησαν σε καταγγελία στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, αλλά και στον Πρωτοδίκη, ο οποίος ζήτησε να μην συνεχιστεί η εκλογική διαδικασία, αλλά πρώτα να επικαιροποιηθεί ο κατάλογος των μελών και να επικυρωθεί.

Διαβάστε τί γράφει και το candianews.gr:
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της παράταξης "Όλοι μαζί μπορούμε" Αθανάσιο Μπαλαμούτη, η δικηγόρος που εκτελεί χρέη δικαστικού, έλαβε υπόψην της τις καταστάσεις των μελών του Σωματείου που της έδωσε η μειοψηφία του νυν Δ.Σ. και όχι τις καταστάσεις που προσκόμισε η πλειιοψηφία. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αποκλειστούν απο ην εκλογική διαδικασία 45 αστυνομικοί.
Ο κ. Μπαλαμούτης μαζί και με άλλους εκπροσώπους της παράταξης, μετέβησαν στο δικαστικό μέγαρο ηρακλείου όπου και έκαναν καταγγελία στον πρόεδρο του Συλλόγου.
Με εντολή προέδρου σταμάτησε η εκλογική διαδικασία...Οι κάλπες έκλεισαν καθώς ο εκλογικός κατάλογος δεν ήταν υπογεγραμμένος από τον γραμματέα του ΔΣ της ένωσης αστυνομικών Υπαλλήλων.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια