Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιστολή αποσπασμένου αστυνομικού: "Κινδυνεύω με έξωση..."


Το θέμα λοιπόν είναι το τι λέει ο αστυνομικός. Και ο κάθε αστυνομικός που επιλέγει να εγκαταλείψει οικογένεια και περιβάλλον για ν' απολάβει την επιπλέον οικονομική ενίσχυση από
αυτή καθαυτή την απόσπαση σε περιοχές που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η αστυνομική παρουσία.

Και το κάνει ίσως και μόνο υπό την πίεση του οικονομικού προβλήματος, σε καιρούς γενικής οικονομικής έκπτωσης των απολαβών. Κι επιλέγει να μετέλθει για να διαχειριστεί το πρόβλημα, δυνατότητες που του παρέχει η αστυνομία, αντί για παράδειγμα όπως ίσως κάνει μικρή μειοψηφία συναδέλφων, να διαβεί το Ρουβίκωνα της νομιμότητας προς την αντίπερα πλευρά. Και επιλέγει την απόσπαση γνωρίζοντας ότι απέναντι σε ένα δημόσιο μπαταχτζή και αφερέγγυο, η αποζημίωση του είναι εγγυημένη από πόρους των ευρωπαϊκών ταμείων. Αντι αυτού όμως τι βλέπει; Εμπαιγμό, εκμετάλλευση και απαξία.

Το θέμα λοιπόν είναι τι λέει ο αστυνομικός κι επίσης, το άλοο θέμα είναι η παραβίαση των όρων του συμβολαίου για την πιεστική για τον ίδιο απόσπαση από πλευράς ηγεσίας. Τοπικής, σε ότι αφορά την αρμοδιότητα και υψηλής σε ότι αφορα στην εφαρμογή του συμβολαίου.

ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΑΝΑΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ.

ΑΙΤΙΑ ΣΤΑΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΤ/ΓΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑΣ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ(ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ (ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑ)ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΞΟΔΩΝ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΕΞΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΩ.Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 16/10/17 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΜΟΥ

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια