Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο "εγκέφαλος" της ναρκο-μπίζνας, ο ζαχαροπλάστης και η ατζέντα με τα "μεγάλα" ονόματα

Μία ατζέντα που βρέθηκε στο σπίτι του 34χρονου Αλβανού δίνει πολλά σημαντικά στοιχεία στις 


αστυνομικές αρχές για τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών στην Κρήτη. 
Η αστυνομική επιχείρηση που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 34χρονου Αλβανού, ζαχαροπλάστη στο επάγγελμα, που δεν είχε απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές και ενός 56χρονου, αποκάλυψε όχι μόνο το εργαστήριο νόθευσης ναρκωτικών που είχε στήσει ο 34χρονος μέσα στο σπίτι του, αλλά "δείχνει" στις αρχές ... νέους δρόμους! 
Κι αυτό λόγω ατζέντας που βρέθηκε στο σπίτι του ζαχαροπλάστη και η οποία φέρεται να περιλαμβάνει "μεγάλα" ονόματα που εικάζεται ότι διαδραματίζουν καίριο ρόλο στη διακίνηση ναρκωτικών.
Η ποσότητα των 3 κιλών ηρωίνης σε μορφή βράχου που βρέθηκε, υπολογίζεται ότι κυμαίνεται σε αξία στις 100.000 ευρώ, ενώ οι αρχές έχουν επίσης καταλήξει ότι ο 34χρονος δρούσε υπό την καθοδήγηση ομοεθνούς του, 43 ετών, ο οποίος κινεί τα νήματα ... μέσα από τις φυλακές της Αγιάς, όπου βρίσκεται έγκλειστος λόγω υπόθεσης ναρκωτικών για την οποία είχε συλληφθεί προ λίγων μηνών, στο Ηράκλειο.

Ποινικές διώξεις

Σε βάρος του 34χρονου ασκήθηκε δίωξη για ιδιαίτερα διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών, υπό τη μορφή της κατοχής και πώλησης, τελεσθείσας κατ'επάγγελμα από πρόσωπο που δεν είναι χρήστης, με προσδοκώμενο όφελος που υπερβαίνει τις 75.000 ευρώ.
Για τον έγκλειστο θα σχηματιστεί νέα δικογραφία, η οποία στην πορεία θα συσχετιστεί. 
Σε βάρος του 56χρονου ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και ορίστηκε δικάσιμος για τις 22 Μαρτίου 2018.
cretalive.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια