Τους μάγκωσαν με τα ζάρια στα χέρια

Συνελήφθησαν, την Κυριακή μεταμεσονύκτιες ώρες, στο Ηράκλειο, εννέα άτομα και συγκεκριμένα έξι ημεδαποί ηλικίας από 38 έως 62 ετών και τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 52, 54 και
61 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, μεταμεσονύχτιες ώρες χθες (12.11.2017), πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα  «καφενείο», ιδιοκτησίας 31χρονης ημεδαπής, η οποία απουσίαζε την ώρα του ελέγχου.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος είχε επιτρέψει σε οχτώ ημεδαπούς (θαμώνες του καταστήματος) και συμμετείχε, στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι κύβοι-ζάρια, και το χρηματικό ποσό των 9.080 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
zarpanews.gr
_