Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στη φυλακή οδηγείται ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου

Στις φυλακές οδηγήθηκε μετά την απολογία του στο 13ο ανακριτή ο 32χρονος Αλβανός ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 52χρονου ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο
γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας.


Ο κατηγορούμενος ως δολοφόνος του γνωστού ποινικολόγου κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του - η οποία διήρκησε ελάχιστα -φέρεται να ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του επιβεβαιώνοντας την κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

Ο κατηγορούμενος δεν συνοδεύονταν από δικηγόρο και σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σωρεία κακουργημάτων.

Νωρίτερα, ο 32χρονος είχε οδηγηθεί στην εισαγγελία όπου και εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Να σημειωθεί πως ο κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής ήταν καταδικασμένος σε κάθειρξη 6 ετών για κλοπές από την 1η Απριλίου 2016. Αρχικά ήταν έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού και εν συνεχεία οδηγήθηκε στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Θα αποφυλακιζόταν τον Δεκέμβριο του 2018. Στις 5 Σεπτεμβρίου έχοντας συμπληρώσει το 1/5 έκτισης της ποινής πήρε 5ήμερη άδεια, όπως είχε δικαίωμα και την παραβίασε.

Απο τότε έχει διαταχθεί έρευνα για τις συνθήκες απόδρασης απο τον γενικό γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής Ευτ. Φυτράκη. 


protothema.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια