Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Τούρκοι συνδέουν τις συλλήψεις της αντιτρομοκρατικής με την επίσκεψη Ερντογάν - 'Εχουν άδικο; - Οι επικοινωνιακές αδολεσχίες και ο ραγιαδισμός


Την περίοδο που επί κυβέρνησης Σαμαρά μετανάστευσε το μισό υπουργικό συμβούλιο στην Άγκυρα για τη σύναψη διακρατικών συμφωνιών -οικονομικών κατά βάση και με οπτική όπως
αποδείχθηκε μόνο προσέγγιση στο μεταναστευτικό- ακολούθησε ένα πογκρόμ της ελληνικής αστυνομίας με αιχμή την αντιτρομοκρατική, κατά Κούρδων εξτρεμιστών- αγωνιστών (αναλόγως της οπτικής προσέγγισης),.

Είχε βέβαια προηγηθεί σε μια άλλη προσπάθεια ελληνοτουρικής προσέγγισης το καλοκαίρι του 2013 το πρόδηλα εθνικό ντροπιαστικό γεγονός- αποκορύφωμα της δουλοπρεπειας στα τουρκικά γεράκια, την απαγωγή από πράκτορες της γείτονος από τα Εξάρχεια με ... δανεικά μάλιστα αυτοκίνητα από την ΚΥΠ και την αντιτρομοκρατική (!!!)  του κούρδου πολιτικού πρόσφυγα Μπουλούτ Γιαϊλά, την οποία η τότε αντιπολίτευση μεταξύ των οποίων και ο ΣΥΡΙΖΑ, είχε καταγγείλει ως επονείδιστο ραγιαδισμό.

Και φτάνουμε στο σήμερα. Λίγα μόνο 24ωρα πριν από την άφιξη του αποκαλούμενου ως Σουλτάνου, προφανώς μιας νεοοθωμανικής αυτοκρατορίας. Τι άλλο υποδεικνύει αν όχι ραγιαδισμό η ... αιφνιδιαστική έφοδος σε Νέο Κόσμο και Καλλιθέα; Και φυσικά χωρίς κανένα ψόγο και αιχμή για την αντιρομοκρατική που εκτέλεσε καλά τη δουλειά της.

Όμως, όταν μόνο λίγα δευτερόλεπτα από την αποκάλυψη του bloko.gr και του Μανώλη Ασαριώτη των εφόδων της αντιτρομοκρατικής και των πρώτων συλλήψεων, πολιτικές πηγές της Κατεχάκη άρχισαν να κάνουν λόγο για πολύ σημαντική επιτυχία, που δεν έχει σχέση με την εγχώρια τρομοκρατία, ότι η υπόθεση σχετίζεται με το φουσκωτό και τα όπλα της Χίου, αφορά στα τεκταινόμενα ε γειτονική χώρα και συνιστούσαν στους αγωγούς του επικοινωνιακού δίαυλου σύνεση και ... διπλωματικό τακτ.

Εμείς λέμε ότι η όλη η μεθόδευση παραπέμπει σε ραγιαδισμό και σύμφωνα με τη λαϊκή έκφραση στον απροκάλυπτο ενδοτισμό που συμπυκνώνεται μέσα στο "σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω", καθώς για άλλη μια φορά δίνουμε τροφή στους Νεότουρκους νεοοθωμανούς για σχόλια και χαρακτηρισμούς πως η Ελλάδα αποτελεί φυτώριο τρομοκρατών. Εκτός κι αν είναι.

Σε μια περίοδο που μαχητές αγωνίζονται στην χώρα τους για αυτοδιάθεση και εθνική κυριαρχία- ανεξαρτησία, εμείς τους βαφτίζουμε κατά το δοκούν και τα συμφέροντα πότε ως εθνικοαπελευθερωτικό στρατό και πότε ως τρομοκράτες.

Όπως ακριβώς κατά το δοκούν χαρακτήριζε η μισελληνική Ευρώπη τους Έλληνες αγωνιστές του 1821 συμμεριζόμενοι την τουρκική εκδοχή, σε αντίθεση με την φιλλεληνική Ευρώπη που τους χαρακτήριζε ως αγωνιστές και εθνικοαπελευθερωτικό στρατό. Έως ότου η ανάγκη για τμηματικό διαμελισμό της οθωμανικής αυτοκρατορίας και κάποια ... ομόλογα αγγλικής εταιρείας που επενδύθηκαν πάνω στην ελληνική απελευθέρωση κινδύνευσαν να μετατραπούν σε κουρελόχαρτα (Ιμπραήμ) και οδηγησαν στη ναυμαχία του Ναυαρίνου. Στην αρχή δηλαδή του τέλους για την οθωμανική αυτοκρατία και στην αναβίωση του ελληνικού Κρατους.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια