Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα ντοκουμέντα της επίθεσης στις κολόνες έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ [εικόνες]

Οι φωτογραφίες του iefimerida, σήμερα το πρωί, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, είναι ενδεικτικές: 

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας κάνουν λόγο για δολοφονική επίθεση αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ήθελαν αίμα. Ήθελαν νεκρούς».
 Η επίθεση καταγράφηκε στις 19:45 χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δύο άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες, έφθασαν στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Ανδρέα Μεταξά, χρησιμοποιώντας μοτοσυκλέτα. Ο συνεπιβάτης κατέβηκε και από απόσταση περίπου 40 μέτρων πυροβόλησε εναντίον του αστυνομικού «παρατηρητή», που στεκόταν στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Διδότου, όπως συνηθίζεται για να ενημερώνει τους συναδέλφους του σε ενδεχόμενη επίθεση κουκουλοφόρων.
Μετά τους πυροβολισμούς ο δράστης επιβιβάστηκε στην μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν αναπτύσσοντας ταχύτητα κινούμενοι από την οδό Βαλτετσίου. Η χρονική διάρκεια της επίθεσης δεν φαίνεται να ξεπέρασε τα... 90 δευτερόλεπτα!
Αρχικά δεν έγινε αμέσως αντιληπτό ότι πρόκειται για πυροβολισμούς μέχρι που ακολούθησε η «βροχή» τηλεφωνημάτων στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης. Η περιοχή αποκλείστηκε και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Ανδρέα Μεταξά, εντόπισαν τρεις κάλυκες πυροβόλου όπλου. Οι σφαίρες είναι από πολεμικό καλάσνικοφ και περιμένουν από το εργαστήριο της βαλλιστικής αν ταυτοποιείται με το ίδιο όπλο που είχε χρησιμοποιήσει η Επαναστατική Αυτοάμυνα. 
iefimerida.gr



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια